B-Travel presenta ofertes i descomptes per fomentar les reserves turístiques

Amb l’objectiu de contribuir a la recuperació del sector i dins del seu programa Reactiva-T, la pròxima edició de B-Travel, el saló de turisme de Fira de Barcelona, presentarà una sèrie d’ofertes i descomptes per tal de facilitar que els visitants reservin els seus viatges en el marc del saló. Així, els primers 350 visitants de B-Travel que facin reserves a algun dels expositors participants en aquesta promoció rebran descomptes especials. B-Travel 2021 se celebrarà de manera presencial i amb totes les mesures de seguretat de l’11 al 13 de juny al recinte firal de Montjuïc.

Amb aquesta iniciativa, l’organització de B-Travel pretén estimular el número de contractacions al saló oferint als visitants les millors condicions en un ampli ventall de destinacions per a les pròximes vacances i, en aquest sentit, bonificarà els expositores que se sumin a la promoció.

En aquesta edició, B-Travel posa el focus a promocionar els viatges locals i nacionals per la qual cosa comptarà, entre d’altres, amb la participació dels organismes oficials de turisme de les comunitats autònomes d’Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Catalunya, Canàries, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Extremadura, Navarra i Regió de Múrcia; les diputacions provincials de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, A Coruña o Lleó; així com els patronats turístics Costa Brava-Pirineu de Girona, Costa Daurada de Tarragona, Lleida, Terres de l’Ebre o Ajuntament de Barcelona.

En l’àmbit internacional, a més d’agències de viatges especialitzades, destaca la presència de països com Indonèsia o el Marroc, així com la ciutat de Zagreb a Croàcia, que tenen com a principal valor afegit ser una destinació Covid Free.

També hi seran presents diversos càmpings integrants de la Federació Catalana de Càmpings o companyies de transport com Renfe, que celebra el seu 80è aniversari amb tota mena d’ofertes, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La divulgació d’antigues fàbriques tornarà a ser protagonista del saló amb una nova edició de B-Industrial, àrea en que hi haurà, entre altres expositors, la Federació Europea d’Associacions de Patrimoni Industrial i Tècnic, i on els visitants podran participar en un escape room d’espionatge industrial a través d’una app i un codi QR.

A més de les grans oportunitats a les quals poden optar els visitants, l’edició de 2021 de B-Travel es caracteritzarà per les mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19, ja què s’aplicarà el protocol que Fira de Barcelona ha desenvolupat, amb l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona.