Automobile Barcelona 2021 se celebrarà a la tardor

Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l’Automòbil organitzat per Fira de Barcelona, celebrarà la seva 41a edició del 30 de setembre al 10 d’octubre al recinte de Montjuïc. Així s’ha acordat amb l’objectiu d’afavorir la participació del màxim nombre de firmes automobilístiques en un context més favorable per a aquesta indústria, que s’està veient afectada per les dificultats en el subministrament d’alguns components, entre altres factors.

En aquest sentit, l’organització de l’esdeveniment confia que la seva celebració la pròxima tardor serà un impuls definitiu al mercat per la millor situació econòmica i social, i perquè s’haurà estabilitzat més la crisi dels semiconductors, que està tenint impacte en la fabricació de vehicles. L’objectiu és contribuir a dinamitzar l’activitat en un moment clau per a la indústria del motor amb la presentació de novetats i propostes comercials atractives per al nombrós públic que habitualment visita aquest certamen.

El president d’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha destacat la importància per al sector de celebrar Automobile i la decisió de traslladar-lo a la tardor. En aquest sentit, ha ressaltat que “el saló de Barcelona ha estat i seguirà sent una de les cites destacades del calendari europeu i una extraordinària plataforma comercial per a les marques. Amb el canvi de dates busquem garantir el nostre paper com a gran aparador internacional de l’automoció i impulsor de les vendes després d’un període molt complex“.

El saló reforçarà la seva aposta per la innovació del sector de l’automoció, amb la digitalització i la descarbonització com a eixos principals de la nova edició, comptarà amb retransmissió per streaming de les presentacions de vehicles per a periodistes i professionals i es duran a terme proves de vehicles i altres activitats relacionades amb el món del motor.

El saló, de caràcter biennal, és l’únic dels celebrats en Espanya que compta amb el reconeixement internacional de la OICA (Organisation Internationale des Constructeurs d’Automobiles).

Barcelona, 8 de juny de 2021