Auto Retro reunirà 300 expositors en el seu 30 aniversari

Auto Retro Barcelona reunirà prop de 300 expositors de dotze països en el seu 30 aniversari i mostrarà versions de totes les èpoques del model ‘Beetle’ de Volkswagen. El saló se celebrarà els dies 6 i 7 de desembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
Entre les novetats d’enguany, destaca un concurs a l’elegància que premiarà les millors peces, i també es podrà visitar una exposició de camions i autobusos clàssics i una altra de motocicletes Harley- Davidson. Auto Retro s’uneix en aquesta edició a la celebració dels 30 anys del Club d’Amics de Volkswagen de Catalunya, que el 1983 va reunir més de 100 vehicles a Barcelona, en la que va ser la primera concentració d’aquesta marca a Espanya.
Després de cinc edicions, l’Antic Car Club de Catalunya ha decidit concedir aquest any el Premi Antic Car Joan Villadelprat en reconeixement a la seva trajectòria professional, ja que és el tècnic espanyol que més ha treballat al llarg de 30 anys a la Fórmula 1, com a cap de mecànics, en escuderies com McLaren, Tyrrell i Ferrari.