L’alta cuina es repensa a Fòrum Gastronòmic Barcelona

Del 18 al 20 de novembre, el recinte de Montjuïc acull una nova edició de Fòrum Gastronòmic Barcelona. Amb més de 300 empreses expositores i 30.000 professionals, presenta tallers i conferències per a analitzar el moment actual de la cuina europea i debatre aspectes com la gestió empresarial, la digitalització i la sostenibilitat en la restauració.

Sota el lema “Repensar la gastronomia”, l’esdeveniment professional Fòrum Gastronòmic Barcelona, organitzat per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentària Exhibitions conjuntament amb Fòrum Gastronòmic, reuneix 30.000 experts per a reflexionar sobre les tendències actuals de l’alta cuina. El programa d’aquest esdeveniment inclou showcookings, tallers i conferències que exposen la situació de la cuina europea actual, destacant el talent femení, els productes de proximitat i la sostenibilitat a la restauració.

En total, participen a l’esdeveniment més de 45 xefs, que sumen 31 estrelles Michelin. Entre altres, destaquen noms com els de Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Paco Pérez i Sergio i Javier Torres (Germans Torres), que comparteixen protagonisme amb joves promeses europees. A més, Fòrum Gastronòmic Barcelona compta amb espais temàtics que presten especial atenció al món de la rebosteria, del vi i de l’halal.

Aquesta trobada professional compta també amb FòrumLab, un espai on es desenvolupen prop de 30 ponències en les quals s’aborden, entre altres, la gestió empresarial, la rellevància de la digitalització i els nous models de negoci. Així mateix, es lliuren premis com Nou Plat Favorit dels Catalans 2019, InnoFòrum, Cuiner 2019 Fòrum Gastronòmic Barcelona i TheBestDessert.

Barcelona, novembre 2019