Fira de Barcelona contribueix a l’èxit de ‘La Cursa de les Empreses’

Per quart any consecutiu, Fira de Barcelona participa a l’organització de ‘La Cursa de les Empreses’ com a col·laborador principal d’una prova que aquest diumenge 15 de desembre reunirà prop de 3.000 atletes en representació de més de 250 empreses.

En la seva política de fomentar la pràctica de l’esport dels seus empleats a través de diverses iniciatives,  Fira de Barcelona col·labora amb aquesta prova, cedint l’interior de les seves instal·lacions del recinte de Gran Via per on discorren 3 quilòmetres dels dos circuits de 10 i 5 quilòmetres, respectivament, amb què compta aquesta competició.

‘La Cursa de les Empreses’ té diverses modalitats des de la categoria individual Professional fins a la de equips mixtes integrats per quatre corredors. En la modalitat professional, els atletes, que poden fer servir calçat esportiu, han de córrer amb el vestit o uniforme de la seva professió, la qual cosa fa possible veure a executius, bombers, policies o metges prendre part de la prova. Així, una vintena de treballadors de Fira de Barcelona s’han inscrit en l’edició d’aquest any, que espera reunir més de 3.000 participants de més de 250 companyies i que compta amb una vessant solidària per tal d’ajudar a persones en risc d’exclusió social mitjançant la donació de tot tipus de roba i calçat esportiu que recollirà la Fundació Arrels.

Fira de Barcelona posa a disposició de l’organització de la prova al hall Europa d’aquest recinte com a punt de recollida els dies 13 i 14 dels dorsals als corredors inscrits, que també rebran una invitació 2×1 per assistir a ‘La Ciutat dels Somnis’, el nou Festival de la Infància.

En aquest sentit, el director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, ​​Salvador Tasqué, ha afirmat que “amb la nostra col·laboració en l’organització d’aquesta prova, posem en relleu que Fira està a la banda de les empreses i de l’esport”. Tasqué ha destacat que “el nostre compromís va més enllà, ja que fomentem la pràctica de l’esport entre els empleats i donem suport a l’esport de base, inclusiu i amateur”. D’aquesta manera, Fira de Barcelona patrocina la Marató i Mitja Marató de Barcelona, ​​clubs de futbol com el Catalonia UB, o de ciclisme com Galvesport, entre altres iniciatives.

En aquesta mateixa línia, s’emmarca la propera edició de ‘La Ciutat dels Somnis’, certamen que comptarà amb més de 20 activitats per a fomentar els valors que transmet la pràctica de l’esport a la infància amb la presència d’entitats com la Fundació del FC Barcelona, RCD Espanyol, Reial Club de Polo o Joventut de Badalona, ​​entre d’altres.

L’excampió del món de marató, Martín Fiz, de 56 anys d’edat, participa de nou en aquesta cursa després de la seva presència, per primera vegada, en l’edició de l’any passat.

Barcelona, 13 de desembre de 2019

 

Edu Pérez Moya

93 233 21 66

eperezm@firabarcelona.com