INDUSTRY From Needs to Solutions crea MAX, un congrés experiencial sobre manufactura avançada

La resposta als reptes que presenta la digitalització de la indústria serà el principal fil conductor de MAX, el nou congrés sobre manufactura avançada que INDUSTRY From Needs to Solutions organitza i celebrarà en el marc del certamen. Serà un esdeveniment amb un alt component pràctic i experiencial que s’estructurarà al voltant dels quatre pilars de la transformació digital: eficiència, producte, negoci i talent.
Organitzat per Fira de Barcelona, la quarta edició d‘INDUSTRY From Needs to Solutions, que se celebrarà del 29 al 31 d’octubre al recinte de Gran Via, redobla la seva aposta pel coneixement i en la seva quarta edició crea el congrés MAX que abordarà els desafiaments de la transformació digital en el sector.
Segons el director d’INDUSTRY, Miquel Serrano, “impulsem un nou congrés per donar a conèixer els principals casos d’èxit de la transformació digital de la indústria explicats pels seus protagonistes, empreses que estan vivint en primera persona els canvis que implica la indústria 4.0” .
Eficiència, Producte, Negoci i Talent seran les quatre temàtiques sobre les quals s’estructurarà el congrés i les seves diferents ponències. En el vessant d’Eficiència es donaran a conèixer casos pràctics destacant l’impacte aconseguit en els processos industrials, logística i en estalvi de recursos. En relació al Producte, s’incidirà en la seva adaptació a les necessitats específiques del client i del naixement de nous materials que permeten incorporar noves funcionalitats, creant els coneguts com a smart products.
Per la seva banda, la vertical de Negoci abordarà els nous models d’aquesta nova era, especialment relacionats amb la generació de valor a partir de les dades generades. Mentre que l’eix de Talent se centrarà en com les empreses que estan liderant la digitalització dels seus processos gestionen el canvi i com aprofiten els seus recursos humans com a palanca de transformació cap a un model que reforça les capacitats del seu personal generant una dinàmica motivadora i de creixement col·lectiu.
INDUSTRY, tota la cadena de valor industrial en un únic espai
A part del vessant de coneixement integrada per MAX, l’esdeveniment comptarà també amb IN(3D)TALKS, que reunirà experts i empreses per debatre sobre l’impacte de la fabricació additiva en els grans sectors industrials. Així mateix, se celebrarà Cyber Etical Days, un congrés i zona expositiva sobre ciberseguretat i hacking ètic.
Amb l’objectiu de cobrir tota la cadena de valor industrial i aportar solucions de fabricació intel·ligent, INDUSTRY From Needs to Solutions integrarà àrees de màquina eina (amb presència cada dos anys), connectivitat i dades, impressió 3D, transformació del plàstic, automatització i robòtica, motlles i matrius, nous materials, i disseny i serveis.
Barcelona, 15 de maig de 2019