33 dissenyadors presentaran les seves col·leccions a la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week

La passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) engegarà els focus entre el 20 i el 23 d’abril per presentar les creacions de dissenyadors nacionals i internacionals de moda nupcial. 33 firmes de primer nivell i marques emergents participaran a les desfilades de l’esdeveniment de referència internacional del sector per presentar les seves novetats.

La passarel·la de BBFW serà l’escenari del llançament de les creacions de firmes nacionals i internacionals, que presentaran les col·leccions 2023 de vestits de núvia, nuvi i de festa als compradors i mitjans de comunicació, wedding planners i convidats. A més, BBFW comptarà amb una plataforma digital dotada d’un àmbit dedicat en exclusiva a les marques participants i professionals, i un altre, obert al públic, on es podran veure les desfilades en directe o diferit.

Han confirmat la seva presència firmes nacionals com Atelier Pronovias; Rosa Clarà; Jesús Peiró; Yolancris; Sophie et Voilà; Isabel Sanchis; Marco & Maria, i Ramón Sanjurjo. A més de les noves propostes de la seva marca Nicole Milano, Pronovias Group presentarà per primera vegada la col·lecció Marchesa for Pronovias, fruit de la seva col·laboració amb la firma dels Estats Units.

Entre les marques internacionals, faran el seu debut al fashion show de BBFW el dissenyador italià Peter Langner, que presentarà la seva col·lecció 2023 només en format digital; la ucraïnesa Katy Corso; Vestal, de Corea del Sud; la polonesa Agnieska Swialty; i Modeca, d’Holanda. Repeteixen la seva presència altres marques internacionals com ara Marylise & Rembo Styling, de Bèlgica; la nord-americana Demetrios; Julia Kontogruni, de Bulgària; l’italià Carlo Pignatelli amb la seva col·lecció per al nuvi, i la francesa Cymbeline.

D’altra banda, ratificant la seva aposta pels joves dissenyadors, la passarel·la de BBFW acollirà les desfilades dels New Talents amb les creacions d’Olga Macià, Lorena Panea, Poesie Sposa i Simone Marulli, i d’altres dissenyadors presents per primera vegada a la passarel·la de BBFW com Andrea Lalanza, Mireia Balaguer i la firma italiana More.

Altres dissenyadors, tots procedents d’Andalusia, fan aquest any el seu debut a la passarel·la de BBFW com el malagueny Moncho Heredia, el sevillà Nicolás Montenegro, Higar Novias, de Còrdova, i Manila Novias de Granada. Totes les firmes presentaran creacions per a les núvies així com altres propostes de vestits de festa.

Estrena mundial de Viktor&Rolf Mariage

La firma Viktor&Rolf Mariage protagonitzarà la Barcelona Bridal Night, la vetllada de gala del saló que tindrà lloc el dimecres 20 d’abril, al Centre d’Investigacions i Activitats Artístiques Xavier Corberó. Serà la primera desfilada mundial de la línia bridal de la cèlebre firma, que exhibirà creacions de la temporada primavera/estiu 2023, juntament amb una selecció de peces icòniques de les seves col·leccions d’alta costura i de vestits de la línia Mariage.

El trade fair de BBFW coincidirà amb la passarel·la els dies 22 i 23 d’abril i continuarà obert fins al 24. L’exposició comercial aquest any estarà integrada per més de 320 firmes, el 80% internacionals de 27 països.

Barcelona Bridal Fashion Week, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, espera rebre empresaris, retailers i distribuïdors d’un centenar de països, i compradors estratègics procedents d’Itàlia, Alemanya, Regne Unit , França, Portugal, Estats Units, Brasil, Mèxic, Corea del Sud, Japó i Emirats Àrabs, tots països objectiu del saló, que han estat contactats directament per l’organització.

Barcelona, ​​31 de març 2022

CONSULTA L’HORARI DE LES DESFILADES 2022 aquí

FOTOS DE LA DARRERA EDICIÓ aquí

ACREDITACIONS DE PREMSA aquí

Mª Gloria Dilluvio
609 73 47 70 – 93 233 21 72
gdilluvio@firabarcelona.com

Eva Martín – XXL
93 452 65 00
eva@xxlcomunicacion.com