Premsa

Acreditacions

Els professionals de la informació s’han d’acreditar a les sales de premsa habilitades en cada saló per tenir accés a la zona d’exposició i a les activitats.

Les següents normes d’acreditació de Fira de Barcelona són aplicables a periodistes, fotògrafs, tècnics, productors i càmeres nacionals i internacionals pertanyents a mitjans de comunicació diaris i no diaris, així com a mitjans online i blocs especialitzats.

Poden obtenir l’acreditació de premsa de Fira de Barcelona:

01
Titulars del carnet
de premsa

Els titulars d’un carnet de premsa vàlid d’organitzacions, associacions, col·legis i sindicats de premsa gràfica i escrita registrats a Espanya, a més de totes aquelles organitzacions internacionals que pertanyen a la Federació Internacional de Periodistes (FIP / IFJ). El document haurà de tenir menys de 4 anys d’antiguitat.

02
Periodistes, professionals gràfics i tècnics

Professionals que: – Puguin provar la seva identitat amb una confirmació escrita de la direcció editorial (carta original amb l’adreça i el número de telèfon) o amb la presentació d’un article o treball signat recentment. – Presentin una manxeta en la qual aparegui el seu nom.

03
Bloggers

Bloggers amb un bloc de més d’un any d’antiguitat, actualitzat setmanalment, i la temàtica del qual estigui relacionada amb l’esdeveniment a cobrir. Cada saló pot establir normes addicionals o preacreditació prèvia a bloggers. Consultar les respectives webs.

Veure salons

04
Departaments de premsa

Persones que puguin acreditar el seu treball en els Departaments de Premsa d’institucions o empreses expositores.

05
Estudiants de periodisme

Estudiants de facultats de periodisme, comunicació audiovisual o de mitjans universitaris obtindran una invitació d’un dia presentant una sol·licitud del professor en la qual s’especifiqui el treball que vénen a realitzar.

Excepcions i normativa

L’acreditació de premsa només es podrà retirar a partir de l’inici del saló a la sala de premsa o punt d’acreditació habilitat per a l’esdeveniment i caduca un cop finalitzada la seva celebració, de manera que els periodistes hauran d’acreditar-se, de nou, cada vegada que vulguin cobrir un certamen de Fira de Barcelona.

– No s’acreditarà com a premsa a comercials i persones que treballin en departaments de publicitat de mitjans o agències.


– Els qui no compleixin els requisits per obtenir l’acreditació de premsa hauran d’adquirir una entrada general de visitant.


– Aquesta normativa només és vàlida per als salons organitzats per Fira de Barcelona. Cada saló, així mateix, pot establir normes addicionals d’acreditació.


– Els esdeveniments organitzats per altres operadors, celebrats als recintes de Montjuïc i Gran Via, es regiran per la seva pròpia normativa d’acreditació de premsa. En aquest cas, cal contactar directament amb l’organitzador.

Fira de Barcelona es reserva el poder d’exercir els seus drets respecte a la normativa d’acreditació de premsa.


Més informació

Àrea de Comunicació
93 233 20 29
prensa@firabarcelona.com

Acreditació online

Aconsegueix la acreditació de premsa online dels salons que disposen d’aquest servei.

Per obtenir més informació accedeix a la web del saló corresponent.

Cerca l’esdeveniment al calendari

Acreditació de premsa online per a cobrir la fira de piscines, spas i instal·lacions aqüàtiques amb més internacionalitat del calendari europeu del seu sector

Vàlida per a tots els dies del saló

Sol·licita-la aquí