Recintes

Recintes d’alt nivell

Fira de Barcelona té dos grans recintes que figuren entre els millors d’Europa: Montjuïc i Gran Via. També gestiona el CCIB.

Valorats per organitzadors, visitants i expositors d’arreu del món, combinen tradició i avantguarda i estan situats en una de les ciutats europees més atractives i modernes. Per la seva ubicació, història i infraestructures de referència es converteixen en un lloc privilegiat per celebrar tot tipus d’esdeveniments.

En conjunt, sumen prop de 400.000 m2 de superfície bruta expositiva distribuïda en 16 pavellons, dotats d’una àmplia gamma de serveis que avui necessiten expositors, visitants i organitzadors.

Cada any acullen un important nombre de fires i congressos nacionals i internacionals, conferències, reunions corporatives i actes institucionals, culturals, socials i d’oci.

Des de novembre de 2021, Fira gestiona també el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), que amb els seus 100.000 m² de superfície i un centenar d’esdeveniments anuals, permet a la institució guanyar competitivitat, reforçar el seu posicionament internacional i realitzar una gestió integral dels tres principals recintes firals de la ciutat.

2 recintes

Montjuïc: emblemàtic, urbà
Gran Via: modern, funcional

400.000 m2

Superfície bruta expositiva

CCIB

100.000 m² de superfície bruta

2 recintes

Montjuïc: emblemàtic, urbà
Gran Via: modern, funcional

400.000 m2

Superfície bruta expositiva

CCIB

100.000 m² de superfície bruta

fira_barcelona_recintes-home-02

Llegat de l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929, és un dels espais firals més emblemàtics del món. Ubicat en ple cor de la ciutat, té 150.000 m2 bruts d’exposició, dels quals 42.000 són exteriors.

Més informació

És un dels recintes firals europeus més avantguardistes, dissenyat per Toyo Ito, premi Pritzker d’Arquitectura. Ofereix 240.000 m2 de superfície bruta d’exposició.

Més informació

Està format per dos immobles de disseny singular, el Centre de Convencions i l’Edifici Fòrum, que alberga l’Auditori Fòrum. En conjunt, compta amb una superfície bruta de més de 100.000 m2.

Més informació
Anar a la web de CCIB

Com arribar

Recinte de Gran Via

Av. Joan Carles I, 64
08908 L’Hospitalet de Llobregat
Barcelona

Recinte de Montjuïc

Av. Reina Maria Cristina, s/n
08004 Barcelona

CCIB

Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona

Vol organitzar un esdeveniment?

Fira de Barcelona té una acreditada experiència organitzativa. Ofereix espais versàtils i un ampli ventall de serveis per tal que tot tipus d’esdeveniment sigui un èxit. Contacti amb el nostre equip de professionals dedicat exclusivament als organitzadors.

Ciutat mundial de congressos

Barcelona és una de les metròpolis mundials preferides per a la celebració de congressos i grans esdeveniments.