Vive la Moto Barcelona potencia l’experiència motera amb més de 150 motos per provar

A només tres mesos del tret de sortida, Vive la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona, coorganitzat per Fira de Barcelona i Kando, i que compta amb el suport d’ANESDOR (Associació Nacional d’Empreses del Sector de les Dues Rodes) ja té confirmades 80 de les grans marques del sector. Així mateix, posarà a disposició dels visitants més de 150 motos per provar en activitats com els recorreguts de test o una àrea de formació i seguretat viària. A més també podran assistir a exhibicions de trial i stunt, entre d’altres.

Del 4 al 7 d’abril, Barcelona serà la capital nacional de les dues rodes amb una nova edició de Vive la Moto, el Saló de la Moto de Barcelona. La cita, l’única que compta amb la participació directa de les marques i amb el suport d’ANESDOR, tornarà a ser la referència del sector fent de les activitats i les experiències dirigides a l’usuari part del seu valor afegit.
Amb l’objectiu de situar l’usuari com el gran protagonista de la cita, el saló organitza un ampli programa d’activitats entre les que destaquen els recorreguts exteriors de proves per testar els vehicles en situacions reals de trànsit, amb més de 150 motos confirmades a dia d’ avui entre scooters, trail, naked o custom. Seran recorreguts, tant en exteriors com en zones de proves de vehicles urbans, i de la mà del   Servei Català de Trànsit per tal de fomentar la seguretat en la conducció.
D’altra banda, el Saló de la Moto de Barcelona també oferirà exhibicions de trial i stunt, una àrea dedicada al turisme en dues rodes, una exposició de motos clàssiques a càrrec de la Fundació Museu de la Moto, així com una àmplia agenda professional.
Grans marques confirmades
Durant quatre dies, el Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona es transformarà en el major aparador comercial de tota Espanya, amb més de 80 marques confirmades actualment. Una cita on els aficionats a les dues rodes podran conèixer de primera mà les últimes novetats del mercat i gaudir de les millors ofertes. El caràcter comercial del saló es complementarà amb un ampli programa d’activitats i iniciatives paral·leles que situaran a Vive la Moto com a referència obligada en el calendari motard de l’any 2019.
Vive la Moto Barcelona espera superar les xifres registrades en l’última edició del saló amb més de 32.000 visitants i 110 expositors que van mostrar les novetats de 360 marques representades en 30.000 metres quadrats d’exposició.
Barcelona, 29 de gener de 2019