Un mar de novetats i experiències en el Saló Nàutic

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona torna del 14 al 18 d’octubre al Port Vell per presentar, tant en la seva exposició flotant com a terra, la major i més variada oferta comercial de la nàutica esportiva i d’esbarjo a Espanya. També proposa un ampli programa d’activitats per a professionals i aficionats.
Els visitants poden trobar vaixells a vela i a motor, de diferents eslores, i tot tipus de productes i serveis nàutics. Entre les més de 670 embarcacions que s’exhibeixen enguany, destaquen 80 nous models i 50 novetats en accessoris electrònics i motors d’última generació.
Per promoure una major afició a aquest esport, el saló de Fira de Barcelona premiarà als compradors amb un curs de llicència de navegació gratuït. Organitza, així mateix, nombroses activitats com la Nit de la Nàutica amb degustacions, música en viu, desfilades de moda, festes en els estands i la “Swimnight & Kayak”, una travessia nocturna nedant inèdita fins ara per les aigües del Port Vell de Barcelona.
No hi faltaran les sessions d’iniciació a la vela lleugera, canoa, caiac, moto d’aigua o pàdel surf, la mostra d’embarcacions clàssiques, la piscina d’onades per surfejar i les conferències sobre el medi marí i navegació, com les dedicades a les balenes rorqual del Garraf o al turisme pesquer a Barcelona.
En l’àmbit professional, el saló acull un complet programa de jornades, com el primer Market Place de Turisme Nàutic d’Espanya, que mou més de 2.500 milions d’euros al nostre país, o el debat sobre el mercat nàutic internacional organitzat per l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN).
Barcelona, octubre de 2015