Superherois i dolents envaeixen el recinte de Montjuïc

L’univers de les historietes envaeix un any més al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, del 12 al 15 d’abril. Se celebra la 36ena edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que presenta totes les novetats del gènere i acull exposicions, tallers i signatures d’autors. Aquest any, estrena una secció per a nens.
El certamen, que reuneix 180 expositors, crea aquest any Comic Kids amb 3.000 metres quadrats dedicats al còmic infantil per promoure l’hàbit de la lectura entre els més petits. Hi ha tallers i zones d’activitats com l’exposició “Com es fa un còmic” o un photocall de “Els Barrufets” per la seva 60 aniversari.
En aquesta edició destacaran les mostres dedicades al carismàtic personatge Superlópez de Jan, amb 70 originals, i al còmic clàssic Jack Kirby, entre d’altres.
El saló, organitzat per Ficomic, proposa a més moltes altres activitats com conferències, tallers, concursos de Cosplay i les tradicionals sessions de signatures amb una trentena d’autors nacionals i internacionals.
Barcelona, abril de 2018