Representants de l’Integrated Systems Europe (ISE) visiten Barcelona per preparar la seva arribada el 2021

Els organitzadors del saló Integrated Systems Europe (ISE), el principal esdeveniment professional sobre àudio i vídeo (AV) i sistemes electrònics, acompanyats de directius d’empreses líders i entitats del sector estan avui a Barcelona per conèixer les instal·lacions firals i la ciutat que acollirà aquest gran saló mundial a partir de 2021. Els més de 200 integrants d’aquesta delegació han visitat el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, amb la presència de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; i seran rebuts aquesta tarda pel president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, entre d’altres representants institucionals.

Creat el 2004, ISE és la major fira del món en la seva especialitat. Al llarg de la seva trajectòria s’ha celebrat a Ginebra, Brussel·les i, des de fa onze anys, a Amsterdam. En la seva edició de 2018, va reunir 1.296 expositors i 80.923 assistents. D’aquí a dos anys, Barcelona serà seu permanent de l’ISE amb l’objectiu de continuar la progressió i el creixement de l’esdeveniment, tal com es va anunciar el passat mes de juliol.

El principal escenari de l’ISE 2021 serà el recinte de Gran Via. En aquestes instal·lacions l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, han donat avui la benvinguda a la delegació formada per 200 executius de més de 130 companyies, entre elles les principals marques expositores de la fira audiovisual, així com a l’equip directiu de l’Integrated Systems Events, l’empresa organitzadora, propietat de les associacions del sector Avixa i CEDIA.

En el seu recorregut pels diferents pavellons, la delegació de l’ISE ha pogut conèixer les característiques, serveis i prestacions tècniques i logístiques del recinte, un dels més moderns d’Europa amb una superfície bruta d’exposició de 240.000 m2 i equipat amb les últimes tecnologies en gestió d’esdeveniments firals. El recinte, que emprendrà una ampliació prevista per al 2024, acull grans esdeveniments internacionals com el Mobile World Congress, Alimentaria, Smart City Expo World Congress, o la Itma, la fira mundial de la indústria tèxtil, que tindrà lloc aquest mes de juny. La primera edició a Barcelona de l’ISE se celebrarà del 2 al 5 de febrer de 2021.

Després de la visita a les instal·lacions firals, la delegació encapçalada pel director general d’Integrated Systems Events, Mike Blackman, acompanyat pel president de Fira de Barcelona, ​​Pau Relat, arribarà al Palau de la Generalitat, on serà rebuda pel president de la Generalitat, Quim Torra. A continuació, es traslladaran a l’Ajuntament de Barcelona on l’alcaldessa Ada Colau els donarà la benvinguda.

Acabarà la jornada amb un acte a la Casa Llotja de Mar amb l’assistència d’autoritats i representants institucionals.

Barcelona, 9 de maig de 2019