Pau Relat, nou president del saló Iwater

El Consell d’Administració de Fira de Barcelona ha nomenat el conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat, nou president del saló Iwater. Relat aportarà el seu coneixement del mercat i experiència en el sector de l’aigua per contribuir al posicionament de l’esdeveniment com un referent internacional en l’àmbit de la tecnologia i la innovació aplicades a la gestió hídrica. Iwater se celebrarà del 13 al 15 de novembre de 2018 al recinte firal de Gran Via, coincidint amb els esdeveniments Smart City Expo World Congress, dedicat a les ciutats intel·ligents; Smart Mobility sobre mobilitat sostenible; i la Circular Economy European Summit sobre economia circular.

Des de març de 2004, Pau Relat és el màxim responsable executiu de MAT Holding, un grup d’empreses que inclou IQV, especialitzada en la protecció de cultius, i altres cinc firmes dedicades al negoci de l’aigua Regaber, Hidroglobal, Dorot, STF i Vican, de referència en eficiència en reg, control hidràulic, filtració, tractament i conducció d’aigua. Així mateix, és vocal del Consell General de Fira de Barcelona, ​​membre del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona i president de la seva Comissió d’Internacionalització.

Relat succeeix en el càrrec a Ángel Simon, president executiu d’Agbar i impulsor de l’esdeveniment en la seva primera edició. El nou president valora molt positivament la celebració del saló Iwater a Barcelona i fixa com a objectius “Potenciar la innovació, dinamitzar el mercat i afavorir la projecció internacional de les empreses que operen en l’àmbit del cicle integral de l’aigua. Tot això perquè aquesta fira esdevingui un referent mundial del sector; un punt de trobada entre empreses i una plataforma d’oportunitats”.

D’altra banda, en la seva propera edició Iwater també incorpora nou director. Ángel Celorrio, màxim responsable del saló Piscina & Wellness Barcelona, ​​assumeix també la gestió firal de Iwater. Barceloní de 47 anys, Celorrio és llicenciat en Psicologia de Treball i de les Organitzacions per la Universitat de Barcelona i compta amb un Màster de Direcció Comercial i Vendes. Des de 2004 treballa a Fira de Barcelona on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat com a director d’operacions de salons; director de Servifira -el àrea que ven serveis als expositors dels diferents salons de l’entitat firal-, i des 2016 director del saló Piscina & Wellness Barcelona, ​​la darrera edició del qual va aconseguir excel·lents resultats.

A través de la seva oferta comercial i programa d’activitats, Iwater reuneix tres dels vessants fonamentals per al creixement del sector de l’aigua: La industrial, la innovadora i tecnològica, i la de coneixement compartit per a promoure la gestió sostenible dels recursos hídrics. L’esdeveniment promourà especialment la internacionalització per contribuir a la projecció exterior de les empreses espanyoles del cicle integral de l’aigua a Europa, l’àrea mediterrània i Llatinoamèrica.

En la seva primera edició, celebrada el 2016, Iwater va reunir 127 empreses de 10 països, 4.562 visitants propis i 11.500 addicionals gràcies a la confluència en les mateixes dates i recinte amb altres tres esdeveniments com Smart City Expo World Congress, l’European Utility Week i la circular Economy European Summit.

Barcelona, 5 d’abril de 2018