Motoh! Barcelona tanca la seva primera edició omplint Montjuïc de motos i motards

La passió que Barcelona, Catalunya i Espanya professen per les motos ha quedat patent en la primera edició de Motoh! Barcelona. A manca d’hores de la seva cloenda, el recinte de Montjuïc ha acollit milers d’aficionats interessats en les noves gammes de motocicletes, scooters i quads que marques com Aprilia, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph i Yamaha han mostrat al saló, entre elles una vintena de novetats.
Amb Motoh! Barcelona Fira ha recuperat la seva aposta pel sector de les dues rodes amb una proposta comercial i d’oci que ha inclòs les principals marques del sector (vehicles i aftermarket) juntament amb un complet programa d’activitats entre els quals hi ha hagut cursets de formació i seguretat viària, conferències, proves dinàmiques de vehicles, simuladors de competició i exhibicions a càrrec de pilots professionals.
Aquest migdia i a manca de més de sis hores per a la seva clausura, Motoh! Barcelona ja havia rebut més de 22 mil visitants, supernat així les previsions inicials. El saló ha registrat un bon ritme de contactes comercials, amb una mitjana d’uns 400 pressupostos realitzats per part de les principals marques del sector, així com una intensa activitat a la zona de prova de vehicles amb més de 1.600 tests, i uns 400 participants en els cursets de seguretat viària organitzats pel Servei Català de Trànsit.
A més, Motoh! Barcelona s’ha posicionat en la seva primera edició com a plataforma sectorial gràcies al suport d’Anesdor (Associació Nacional d’Empreses del Sector de Dues Rodes) però també en haver estat l’escenari de diverses reunions d’associacions i organitzacions industrials com el Gremi del Motor o l’Assemblea General del Clúster Moto.
Passió per les motos i els viatges
El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona ha acollit aquest cap de setmana més de 50.000 persones amb la celebració simultània de B-Travel i la primera edició de Motoh! Barcelona, ​​convertint-se així en el punt de reunió tant d’aficionats a les motos com apassionats pels viatges.

Barcelona, 17 d’abril de 2016