MIHealth debat sobre la gestió sanitària del futur

Els dies 21 i 22 de maig se celebra MIHealth Forum, el principal esdeveniment europeu sobre innovació en l’àmbit sanitari. Compta amb la participació d’especialistes nacionals i internacionals per plantejar solucions organitzatives i tecnològiques que permetin garantir els sistemes de salut.

MIHealth s’adreça a tots els agents del sector, des de metges i infermeres a representants de l’administració i gestors de centres sanitaris. En la seva tercera edició, el fòrum abordarà l’ús de la tecnologia, el foment de l’emprenedoria i el paper dels pacients com a eines per transformar els sistemes sanitaris i fer ús responsable dels recursos.

A més de la zona expositiva, inclou un potent programa congressual en el qual participen més de 70 experts de primer nivell com el traumatòleg espanyol Pedro Guillén, primer metge a utilitzar les Google Glass durant una operació; Ana Maiques, fundadora i CEO d’Starlab i Neurolectrics; Stephen J. Swensen, director de l’Office of Leadership and Organization Development de la Clínica Mayo (EUA); i Ron S. Dembo, fundador de Zerofootprint Software Inc, empresa que busca solucions per modelar el comportament dels usuaris de la sanitat.

Per tercer any consecutiu, es lliuraran els Innovation Awards que reconeixen els projectes més innovadors de l’àmbit de la salut i l’esperit transformador dels professionals del sistema sanitari.

Barcelona, maig de 2014