Més innovació en el 40è aniversari d’Alimentaria

Del 25 al 28 d’abril, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull una edició molt especial d’un dels salons d’alimentació i begudes més importants del món. Es tracta d’Alimentaria que celebra el seu 40è aniversari amb més innovació, internacionalització i gastronomia que mai. Aquest any compta amb la presència de 40.000 empreses procedents de 70 països i espera rebre 140.000 visitants, dels quals 40.000 estrangers.
Per impulsar el negoci internacional de les empreses, el saló organitza -amb la col·laboració d’associacions i organismes oficials- 10.000 reunions de negoci amb expositors i 800 compradors convidats de mercats estratègics per al sector com són Europa i Llatinoamèrica, així com els països asiàtics, Orient Mitjà i Amèrica del Nord.
Alimentaria mostrarà els últims llançaments de la indústria i les tendències de l’alimentació del futur que aposta per productes personalitzats, orgànics, de proximitat i que busquen noves fonts de proteïnes. Comptarà, així mateix, amb la presència de grans noms de la cuina com Joan Roca o Ángel León, i de joves promeses que participaran en tallers i showcookings.
Destaquen també els espais Vinorum Think sobre el sector vitivinícola, la zona de degustació d’olis d’oliva gourmet, la mostra “l’Espanya dels 100 formatges” i tres activitats que inclouen per primera vegada a la fira el concepte Halal com un supermercat, un congrés i sessions de showcooking.
L’oferta comercial es distribueix en diferents sales: Intervin (vins i espirituosos), Intercarn (carnis i derivats), Restaurama (restauració i congelats), Interlact (lactis i derivats) i Multiple Foods (aliments healthy, gourmet, dolços i aperitius, olis, fruites i vegetals i conserves).
Barcelona, abril de 2016