L’univers de les manualitats al Handmade Festival

Els aficionats al “Fes-ho tu mateix” (Do it Yourself, DIY per les sigles en anglès) no s’han de perdre Handmade Festival Barcelona. La tercera edició del saló, que se celebra del 8 al 10 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, exhibeix tot tipus de productes i materials relacionats amb les manualitats.
La fira acull més de 300 activitats i experiències relacionades amb les seves quatre àrees temàtiques: el fil (agulles, amigurumis o ninots de ganxet, patchwork, patrons, llana, màquines de cosir), el paper (scrapbooking, decoupage, tintes, pintures, llibres ), la cuina (pastisseria creativa, dolços, xocolata, pa), i el bricolatge, estilismes per a la llar i jardineria.
Precisament, aquest any es posa especial èmfasi en les propostes de paperteràpia, el reciclatge creatiu i el bricolatge amb espais nous com el Village i el Downtown de Bauhuaus, on es recrea un poble per conèixer les tècniques de pintura, recuperació i restauració de mobles, jardinera i electricitat. També compta amb l’àrea Wedding (casaments handmade); la zona infantil, el Food Market amb camions de menjar, l’espai vintage amb la millor selecció de rebosteria i un escenari amb concerts de Funky.
Com a novetat, el festival, organitzat amb la col·laboració de Evident Events, obre les seves portes de nit, el dissabte 9 d’abril fins a les 23h, amb exhibicions, classes de ball, tallers creatius, degustació de còctels i música en directo.
Barcelona, marzo de 2016