Les últimes propostes educatives a la Setmana de la Formació

Del 9 al 13 de març, els estudiants tenen l’oportunitat de trobar totes les respostes per al seu futur acadèmic i laboral. A la Setmana de la Formació i el Treball, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, poden assessorar-se sobre carreres universitàries, formació professional, cursos d’idiomes, màsters i postgraus.
La Setmana de la Formació engloba el Saló de l’Ensenyament, ubicat al palau 2 i la Plaça de l’Univers, que reuneix els estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, de formació professional, art i idiomes. Com és habitual, el certamen comptarà amb diferents serveis d’orientació a l’estudiant.
Els dies 11 i 12, al palau 5, el Saló dels Màsters i Postgraus, Futura, mostra l’oferta d’universitats públiques i privades, escoles de negocis, centres de formació contínua i col·legis professionals. Com a novetat, i coincidint amb l’Any Shakespeare, destaca la participació d’una desena d’universitats del Regne Unit.
Per primera vegada la Setmana de la Formació acull ITWorldEdu, un congrés organitzat pel Clúster Edutech que presenta les novetats tecnològiques, productes i serveis TIC aplicats a l’educació. També se celebra la 12a Fira Internacional d’Empreses Simulades de la Fundació Inform.
Barcelona, febrer de 2016