Les firmes líders de moda nupcial confirmen la seva presència a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

Moda, art, creativitat, disseny i bellesa tornaran a plasmar-se en les col·leccions 2021 de moda bridal, autèntiques protagonistes de la propera edició de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, l’esdeveniment referent mundial de la seva especialitat que, a més de tres mesos de la seva celebració, ja ha assignat el 90% de l’espai previst de la seva trade fair. Així, amb la presència de grans marques procedents de tot el món que participaran en l’esdeveniment, VBBFW tornarà a situar Barcelona al centre de les mirades mundials en una edició que posarà en valor no només la moda, sinó el seu impacte en un mercat multicultural que aposta per la integració, la diversitat i la sostenibilitat com a claus de desenvolupament.

VBBFW, organitzat per Fira de Barcelona, ​​celebrarà el seu 30 aniversari entre el 20 i 26 d’abril de 2020 en el recinte firal de Plaça d’Espanya amb l’oferta de grans firmes i joves dissenyadors procedents de tot el món. A més de la passarel·la, que comptarà amb les desfilades de més de 30 marques, cal destacar que, a més de tres mesos de la seva celebració, el saló ja ha assignat el 90% de la superfície prevista en el trade fair. Així, l’organització preveu superar les xifres de VBBFW 2019 que va comptar amb més de 430 firmes, el 74% internacionals de 34 països, i amb més de 23.000 visitants, majoritàriament empresaris, retailers i distribuïdors, procedents d’un centenar de països.

Moltes de les empreses líders de el sector ja han confirmat la seva participació en VBBFW: entre les nacionals, destaquen Pronovias Group, Rosa Clará, Jesús Peiró, Yolancris, Isabel Sanchis, Novia D’Art, Sophie et Voilà, Marco & María, Sonia Peña, Immaculada García, Tot-Hom, Beba’s, o Carla Ruiz, a les que se sumen les marques internacionals que repeteixen la seva presència en l’esdeveniment, com Marchesa, Peter Langner, Antonio Riva, The Atelier by Jimmy Choo, Justin Alexander, Flora, Giuseppe Papini, Mori Lee, Amsale, Cymbeline, David Fielden, Ersa Atelier, Demetrios, Maggie Sottero, Valentini, Iris Noble, o Saiid Kobeisy. Entre les que participen per primera vegada, el saló comptarà amb Monique Lhuillier, Jenny Packham, Pnina Tornai, Elisabetta Polignano, Alon Livné, Pol Nuñez, Victor Bellaish, Immaclé, o Madi Lane, entre d’altres.

La firma Rosa Clarà participarà en el trade fair i presentarà la col·lecció 2021 a la passarel·la de VBBFW amb una desfilada especial que serà, a més, el marc principal de la celebració del seu 25 aniversari.

Pronovias Group reforça la seva aposta per VBBFW
Pronovias Group ha anunciat que reforçarà la seva presència a VBBFW amb la participació de tres de les seves marques: White One presentarà la seva col·lecció creada pel dissenyador nord-americà, Zac Posen; St.Patrick desfilarà amb la seva col·lecció 2021 del nou dissenyador de la firma, Riccardo Serravalle, i Pronovias mostrarà la seva col·laboració amb una firma de moda reconeguda. D’altra banda, la desfilada d’Atelier Pronovias, celebrada en els últims anys en el marc de VBBFW, tindrà lloc al març de 2020.

La passarel·la acollirà les desfilades durant els primers dies de l’esdeveniment, i del 24 al 26 se celebrarà la fira comercial que posarà en contacte els expositors amb els compradors, fomentant el negoci i el networking a l’àmbit internacional.

Barcelona, 10 de gener de 2020

Imatges i vídeos disponibles aquí

Mª Gloria Dilluvio – Prensa Fira de Barcelona
93 233 21 72 – 609 73 47 70
gdilluvio@firabarcelona.com

Mario Valverde
93 233 20 89
mvalverde@firabarcelona.com

Eva Martín – XXL Comunicación
93 452 65 00
eva@xxlcomunicacion.com