L’edició de 2018 confirma a B-Travel com a gran plataforma de reserva de viatges

Amb prop de 200 expositors, la presència de totes les comunitats autònomes i 40 destinacions internacionals, B-Travel tanca avui les seves portes reafirmant la seva proposta de valor com a fira de referència en el turisme d’experiències. I és que el 70% dels visitants que han omplert durant tres dies al palau 8 del recinte de Montjuïc han tancat pràcticament les seves vacances a la sala, consolidant al certamen de Fira de Barcelona com la gran cita per als viatgers.

Des de divendres i a poques hores de la seva clausura, B-Travel ha rebut la visita de més de 30.000 persones, superant en un 10% el nombre de visitants de la passada edició. Les destinacions de proximitat com Catalunya, Andalusia, Canàries, Balears, Euskadi o València han estat els més demandats a nivell espanyol mentre que Cuba, Xina, Índia, Itàlia, Japó, Perú o la República Dominicana ho han estat per viatjar a l’estranger.
Així mateix, Renfe, que commemorava el desè aniversari de la línia Madrid-Barcelona d’AVE, i Lleó, Capital Gastronòmica 2018, han estat els altres grans protagonistes del saló de turisme de Fira de Barcelona. En aquest sentit, i amb més de 40.000 degustacions servides, l’espai B-Delicious, en què s’hi han ofert més de 100 tapes del millor de la cuina espanyola i internacional, s’ha convertit en una de les zones més concorregudes del saló .
La directora de B-Travel, Marta Serra, ha explicat que “l’èxit d’aquesta edició posa de manifest l’evident recuperació del sector i les ganes de viatjar dels catalans”. Serra ha declarat que “els resultats de B-Travel confirmen l’aposta del saló pel turisme experiencial i posen en relleu que Catalunya segueix sent el principal mercat emissor de viatgers tant a nivell nacional com internacional”.
També ha assenyalat que “el 70% dels visitants de B-Travel, que han fet un gran nombre de consultes als expositors, tenen ja programades les seves vacances d’estiu”. Iniciatives com el B-Travel Passport i Black Friday amb més de 100 ofertes i descomptes han contribuït a dinamitzar les contractacions en el marc del saló.
Actuacions musicals i demostracions de cultura tradicional de diferents països han centrat l’interès de l’escenari B-Travel Experience Area; diversos passis de pel·lícula han congregat centenars de visitants al B-Travel Cinema; la zona de Mercats Medievals i les exposicions ‘Viatge pel cinema’ i ‘Ens agradaria tornar’ han estat altres dels grans reclams del saló.
A més de consolidar la seva oferta com a esdeveniment dirigit al gran públic, B-Travel ha impulsat la seva vessant professional amb B-Travel Pro, un espai B2B creat amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona en què, els dies 20 i 21, han participat 15 startups i 25 ponents experts en l’àmbit aeroportuari i del sport hospitality, i que tindrà continuïtat en properes edicions del saló.
Barcelona,  22 d’abril de 2018