La tinta impregna el recinte de Montjuïc

La convenció del tatuatge més important del país torna a Fira Barcelona del 30 de setembre al 2 d’octubre. En aquesta nova edició, dedicada al tatuatge ancestral, reuneix al recinte de Montjuïc a més 300 tatuadors nacionals i internacionals i se celebra conjuntament amb el BAUM Festival, zona de demostracions de les diferents variants de la cultura urbana.
Barcelona Tattoo Expo, organitzat per Pro-Arts Iniciatives Artístiques, ha volgut centrar-se aquest any en l’origen dels tatuatges, i compta amb grans professionals que utilitzen tècniques tradicionals com Su’a Lawrence, expert de l’antic art de Samoa de Tufuga; Matthieu Duquenois, un dels tatuadors més importants del món especialitzat en el sak yan; o el japonès Horimasa-Tosui i el seu art oriental.
En el marc del BAUM Festival, s’organitzen al mateix recinte nombroses activitats com exhibicions de vehicles clàssics i costumizats, concursos de tatuadors, tallers, seminaris, exposicions d’art, música i ball. Hi ha també demostracions d’esports extrems la Final del Campionat d’Europa de “Inline Vert” (patins en línia) o el campionat “Money 4 trick” d’In line, Bmx i Skate.
Altres novetats d’aquesta edició són la zona de restauració Indoor Food Truck i els espectacles, destacant aquest any l’actuació de l’humorista Toni Moog.
Barcelona, setembre de 2016