La nova cultura de l’aigua es dóna cita al saló Piscina Barcelona

La nova cultura de l’aigua combina benestar, esport, oci, plaure i salut. En aquest sentit, la nova edició del saló Piscina Barcelona, que se celebra del 15 al 18 d’octubre en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, integra tant el món de la piscina residencial com el de les instal·lacions per a l’ús lúdic, esportiu i terapèutic. El certamen, amb més de 62% d’expositors estrangers, acull per primer vegada el fòrum internacional Wellness & Spa Experiences Event (del 17 al 19 d’octubre). 

Dedicat al món del wellness, aquest fòrum analitza les tendències, novetats i oportunitats a l’abast de les empreses dedicades a la indústria del benestar, un sector en auge que ofereix serveis a més de 289 milions de consumidors a tot el món.

Aquest any, Piscina Barcelona coincideix amb Body Life (del 17 al 19 d’octubre), un saló dedicat al món del fitness organitzat per Fira de Barcelona i Health Beauty que presenta les propostes d’equipament, gestió i disseny d’instal·lacions esportives. Amb la suma de tots dos salons, Fira de Barcelona oferirà en el seu recinte de Gran Via un panorama complet del nou concepte de benestar que interessa a tots els professionals del sector.

Barcelona, octubre de 2013