La major fira de parcs d’atraccions bat rècords a Fira

Euro Attraction Show, la fira més important d’Europa de la indústria de l’oci i les atraccions, celebra al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona la major edició de la seva història. Del 18 al 22 de setembre reuneix més de 500 empreses que presenten les últimes innovacions del sector i espera la visita de més de 10.000 professionals d’arreu del món.
El saló, organitzat per l’Associació Internacional de Parcs d’Atraccions i Entreteniment (IAAPA) exhibeix a partir del 20 de setembre més d’un centenar de productes i serveis relacionats amb la indústria de l’oci com atraccions terrestres i d’aigua, disseny i temàtica, equipament teatral, shows i produccions, tecnologia relacionada amb la venda d’entrades, serveis de restauració i desenvolupament d’hotels i complexos turístics, entre d’altres.
Pel que fa al programa congressual, que ha començat el 18 de setembre, s’organitzen més de 20 sessions entre conferències i seminaris per debatre sobre els principals reptes i innovacions del sector com la digitalització dels parcs, entre altres temes.
La indústria europea d’entreteniment factura 10.000 milions d’euros a l’any i dóna feina a més de 50.000 persones. Engloba els parcs recreatius, aquàtics, temàtics i d’atraccions, així com museus, aquaris i zoològics, entre d’altres. A Europa hi ha més de 300 parcs d’atraccions i de diversió que acullen 150 milions de visitants a l’any, segons un estudi de la IAAPA.
Barcelona, setembre de 2016