La gran cita dels negocis online a l’eShow Barcelona

Els dies 16 i 17 de març, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acull un dels congressos i salons més importants en comerç electrònic. Se celebra una nova edició de l’eShow Barcelona amb les últimes solucions en tecnologia i serveis de comerç electrònic, així com les estratègies més innovadores perquè els negocis tinguin èxit en el món online.
Sota el lema “Liderant la transformació digital”, l’esdeveniment presenta les novetats en comerç electrònic, Màrqueting Online, Social Media, Internet of Things, Mobile i Hosting & Cloud Computing per ajudar les empreses ja establertes a la xarxa i també per a les que desitgin fer el salt a internet i les xarxes socials.
eShow Barcelona compta amb un ampli programa d’activitats amb la participació d’experts com el cofundador de Wallapop, Agustín Gómez i s’ha creat The MainTheatre, un nou auditori per a les conferències dels líders del món internet.
Com a novetat, el saló acull eFintech Show, la primera conferència i exposició sobre les solucions tecnològiques per a la banca i les finances; i eLogistics Show, amb la presència d’empreses de logística.
Barcelona, març de 2016