La fira dedicada a la salut, l’esport i la dona

Des d’avui i fins demà dissabte el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acull Sport Woman, la fira de la Salut, l’Esport i la Dona de Barcelona. Es presenten les novetats de les principals marques i s’organitzen classes dirigides per posar-se en forma.
Hi ha una zona de fitness amb sessions de zumba, ioga i pilates, entre d’altres disciplines, així com tallers d’esquena, abdominals, exercicis correctius, entrenament amb fitball i sobre estil de vida saludable.
El saló coincideix amb la Cursa de la Dona, l’esdeveniment esportiu femení més gran d’Europa en què participen aquest diumenge, 8 de novembre, més de 27.000 corredores a Barcelona. El recorregut de la prova popular, que se celebra a set ciutats més, és de 7,8 km, sortint del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Les inscripcions ja estan esgotades.
La cursa pretén sensibilitzar sobre la pràctica esportiva femenina i la lluita contra el càncer de mama. Des de 2004, s’han donat més de 550.000 euros a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
Barcelona, novembre de 2015