Jordi Magre, nou director de Graphispag

Jordi Magre Miró és el nou director de Graphispag. El fins ara màxim responsable de Mactac Europe a Espanya i Portugal -multinacional especialitzada en suports i solucions autoadhesives per a la comunicació gràfica i la impressió de etiquetes- s’incorpora a Fira de Barcelona per impulsar el creixement del saló de referència per a la indústria gràfica espanyola, la propera edició del qual tindrà lloc del 26 al 29 de març de el 2019.

Vinculat a la indústria gràfica des de fa més de 27 anys i al món de la impressió digital, Jordi Magre és, així mateix, una persona molt coneguda en el sector per la seva tasca en àmbits associatius especialment en Graphispack Associació com a president de l’Agrupació Sectorial Aiidys que aplega subministradors de tecnologia i materials, així com empreses d’impressió digital del nostre país. Al llarg d’aquest temps, Jordi Magre ha fomentat de forma significativa les relacions amb entitats de la indústria gràfica, participant activament en l’organització de premis, congressos i actes sectorials, i donant suport a les institucions acadèmiques que formen als futurs professionals gràfics.
Barceloní de 52 anys, Jordi Magre és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i compta amb formació en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), així com en màrqueting, direcció d’equips i coaching.
Des de 2010 Jordi Magre ha estat director general de la sucursal ibèrica de Mactac Europe, multinacional a la qual es va incorporar en 1990 i en la qual va exercir també diferents funcions relacionades amb el vessant comercial d’especialitats com l’etiquetatge, la impressió òfset, la serigrafia i, principalment, la impressió digital. Magre també ha treballat en les àrees comercials i d’internacionalització d’empreses industrials, del sector químic i del packaging com ara Henkel Ibèrica, S.A.; Coraplax, S.L. o Witte i Solà.
Jordi Magre coneix bé Graphispag, saló del que ha estat membre del comitè organitzador en diverses edicions i en què ha participat com a expositor des de 1998. Com a nou director de la fira gràfica barcelonina es proposa impulsar l’estratègia de creixement de Graphispag en un context de mercat en transformació, implicant a tota la cadena de valor del producte imprès i a nous col·lectius que estan utilitzant la impressió en els seus negocis.
“Estem molt satisfets de comptar amb l’experiència i el coneixement de la indústria gràfica que aporta Jordi Magre i que, sens dubte, ajudarà a mostrar el potencial creatiu i de negoci de la impressió que s’obre a nous sectors i a adaptar l’oferta del saló a les necessitats de la demanda “, explica Xavier Pascual, director de la Unitat de Negoci de Packaging, Printing i Retail de Fira de Barcelona en què s’enquadra el saló Graphispag.
En la seva passada edició, celebrada el 2017, Graphispag va reunir més de 350 marques de maquinària i tecnologia gràfica, acabats, programari, suports i materials d’impressió i va registrar un total de 22.050 visites de professionals.
Barcelona, gener de 2018