IoTSWC 2019 acull un Brokerage Event per trobar socis en més de 35 països

Proveïdors de solucions relacionades amb IoT, intel·ligència artificial i blockchain, centres tecnològics, universitats i startups, així com companyies industrials interessades a implantar aquestes tecnologies disruptives. Tots ells tenen l’oportunitat de trobar socis internacionals a nivell empresarial, comercial i tecnològic al Brokerage Event que es celebrarà a l’IoT Solutions World Congress (IoTSWC) del 29 al 31 d’octubre. Aquesta activitat de networking, preveu agendar unes 800 entrevistes bilaterals en tres dies amb més de 350 empreses de més de 35 països.

El Brokerage Event al marc d’IoTSWC està organitzat per l’Enterprise Europe Network i ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Les firmes que s’inscriguin a través de la plataforma poden programar reunions B2B de 20 minuts d’acord amb la disponibilitat, els interessos i els objectius dels participants amb empreses de països europeus, EUA, Canadà, Xina, Índia , Taiwan, Malàisia, Austràlia, Israel o Turquia. A través d’aquestes trobades es poden aconseguir acords de cooperació internacional, de venda i llicències, aliances d’empreses, subcontractació, inversió, transferència tecnològica o projectes de R+D.

Aquesta activitat, molt reconeguda especialment per les pimes, permet establir contactes de forma activa, estalviant temps i recursos i ampliar la xarxa professional, fomentant les relacions comercials transfrontereres. Així mateix, les empreses participants poden guanyar visibilitat en el mercat amb la seva presència a IoTSWC, esdeveniment líder sobre les innovacions de l’internet de les coses industrial i la seva convergència amb altres tecnologies disruptives, que impulsen la digitalització de tot tipus de sectors i negocis.

En la passada edició, el 95% dels participants va afirmar que el Brokerage Event de IoTSWC havia superat les seves expectatives, el 85% va considerar encertada la seva agenda de reunions, i el 45% de les gairebé 700 entrevistes celebrades van ser catalogades com a “possible col·laboració” o “acord confirmat”.

Aquest any, les companyies interessades a participar ja es poden inscriure fins al 24 d’octubre a la plataforma del Brokerage Event a través del web de l’IoTSWC, adjuntant una descripció dels productes, serveis i tecnologies que ofereixen o demanden. Del 25 de setembre al 31 d’octubre, els registrats podran seleccionar els perfils de col·laboració empresarial que millor s’ajustin als seus interessos i sol·licitar una reunió per configurar les agendes d’entrevistes que es desenvoluparan durant la celebració del saló.

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Industrial Internet Consortium (IIC), IoTSWC, és un esdeveniment referent a nivell internacional en l’àmbit de les innovacions de l’internet de les coses industrial i l’únic que uneix exposició comercial, congrés, bancs de proves i networking professional al més alt nivell. En la seva propera edició preveu reunir 400 empreses expositores i més de 400 ponents d’arreu el món, així com superar els 16.000 visitants de 120 països registrats el 2018.
Barcelona, 27 de maig de 2019