INDUSTRY From Needs to Solutions prepara l’edició 2021 amb més maquinària en funcionament

La cinquena edició d’INDUSTRY From Needs to Solutions escalfa motors i preveu ampliar un 50% l’espai destinat a maquinària de gran format fins arribar als 10.000m² nets d’exposició. L’esdeveniment, que se celebrarà del 23 al 26 de març de 2021 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, comptarà amb un ampli espai expositiu, amb empreses de màquina-eina, connectivitat i dades, motlles i matrius, transformació de plàstic, impressió 3D, automatització i robòtica o nous materials, així com un espai de coneixement, una arena d’innovació i una àrea de negocis.

Organitzat per Fira de Barcelona, INDUSTRY From Needs to Solutions, el saló sobre indústria 4.0, es posa en marxa amb l’objectiu de reunir tota l’oferta de la cadena de valor industrial per tal de contribuir a  accelerar la transformació digital del sector. Per aquest motiu, el saló convoca a tots els actors d’aquest àmbit per tal que mostrin les últimes solucions tecnològiques que estan canviant la indústria. El saló, que ocuparà el pavelló 1 del recinte de Gran Via, preveu aplegar més de 150 empreses i superar els 9.000 visitants de l’edició anterior.

Segons ha afirmat el director de l’esdeveniment, Miquel Serrano “INDUSTRY From Needs to Solutions és el saló industrial de Barcelona i referent al sud d’Europa, amb una clara vocació de servei a empreses usuàries, en la transformació digital de la indústria amb l’objectiu de promoure la competitivitat mitjançant la millora dels processos productius a través de la tecnologia oferint solucions reals als reptes industrials del present i del futur”.

A banda de la zona expositiva, on hi haurà empreses de màquina-eina, transformadors de plàstic, motlles i matrius, impressió 3D, automatització i robòtica, entre d’altres, l’oferta de l’esdeveniment es completarà amb varis espais de coneixement experiencial; una arena d’innovació, amb presentacions d’aplicacions i solucions de fabricació avançada; i una àrea de networking on se celebraran reunions entre empreses i compradors.

Impressió 3D a Equiplast
Abans de la celebració de la cinquena edició d’INDUSTRY, una de les seves àrees de més èxit, la de fabricació additiva, mostrarà les seves novetats en el marc d’Equiplast, la trobada sobre el plàstic i el cautxú que organitza Fira de Barcelona del 2 al 6 de juny de 2020 al recinte de Gran Via, juntament amb Expoquimia, l’esdeveniment internacional de la química, i Eurosurfas, el saló sobre el tractament de superfícies.

Aquest espai estarà ubicat a prop de la zona Smart Chemistry Smart Future i del projecte Rethinking Plastics i disposarà de productes fets amb plàstic reciclat, així com una planta de reciclatge en funcionament. L’oferta d’empreses d’impressió 3D donarà resposta a tres dels principals eixos d’Equiplast: economia circular, digitalització i transferència de tecnologia, a més de poder liderar la adaptació de la tecnologia 3D entre els sectors industrials, així com respondre als reptes que ofereix el propi sector sobre nous materials i processos.

Barcelona, 18 de febrer de 2020

Albert Sas
932332378
asas@firabarcelona.com