IN(3D)USTRY es transforma en INDUSTRY per englobar més sectors en la seva quarta edició

El saló de Fira de Barcelona dedicat a la fabricació additiva continua ampliant el seu radi d’influència i en l’edició de 2019 incorporarà nous sectors industrials, com la màquina eina, en la seva oferta. El certamen, que evoluciona el seu nom i passarà a dir-se INDUSTRY From Needs to Solutions, se celebrarà del 29 al 31 d’octubre al Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i preveu comptar amb més de 150 expositors i més de 250 ponents.
Amb l’objectiu de cobrir tota la cadena de valor i aportar solucions de fabricació intel·ligent, IN(3D)USTRY  evoluciona i es transforma en INDUSTRY From Needs to Solutions. La quarta edició del saló estarà formada per vuit àrees que integraran els següents sectors industrials: màquina eina (que tindrà presència els anys imparells), connectivitat i dades, impressió 3D, transformació del plàstic, automatització i robòtica, motlles i matrius, nous materials, i disseny i serveis.
Segons el director de INDUSTRY, Miquel Serrano, “aquesta nova edició consolidarem el camí iniciat l’any passat incorporant nous sectors industrials”. I és que per Serrano “el fet que Catalunya concentri una quarta part de la indústria espanyola i el moment que viu el sector, immers en la revolució 4.0, fa més necessari que mai un saló com el nostre, amb un caràcter encara més industrial”.
El coneixement com a eix central
A banda de la part expositiva, on s’espera comptar amb 150 empreses, l’esdeveniment posarà especial èmfasi en la vessant del coneixement, atès que integrarà en la seva oferta fins a quatre congressos. Dos d’ells de nova creació: MAX, sobre les aplicacions i casos d’èxit de la fabricació additiva en el sector salut destinat tant a metges com a professionals d’aquest àmbit, i 3D Printing & Healthcare Congress, dedicat a les aplicacions mèdiques de la impressió i biompresión 3D. I dos esdeveniments singulars i en paral·lel, que celebraran la seva segona edició a INDUSTRY després de l’èxit de l’any passat: l’esdeveniment sobre automatització i robòtica, Ayri11 i Cyber Ethical Days, el congrés sobre ciberseguretat i hacking ètic.
Els quatre congressos conviuran amb els IN(3D)USTRY Talks, les conferències impartides per empreses pioneres en la utilització de la impressió 3D que es realitzen des de la primera edició i que seguiran sent un element central del saló.
Barcelona 18 de febrer de 2019