IN(3D)USTRY acollirà el congrés de robòtica i automatització AYRI11

IN(3D)USTRY From Needs to Solutions ha arribat a un acord amb AYRI11 perquè aquest congrés d’automatització i robòtica industrial se celebri en el marc de l’esdeveniment de Fira de Barcelona sobre fabricació additiva i avançada. Organitzat per les principals empreses del sector de la robòtica industrial i l’automatització, AYRI11 reunirà a més de 20 empreses d’àmbit internacional que oferiran un centenar de conferències i mini cursos convertint-se en un punt d’intercanvi de coneixement i una plataforma de presentació de tendències i solucions de futur.
IN(3D)USTRY, el saló dedicat a la fabricació additiva organitzat per Fira de Barcelona, que se celebrarà del 16 al 18 d’octubre al recinte de Montjuïc, amplia l’oferta de continguts en la seva tercera edició amb la incorporació de AYRI11, el congrés d’automatització i robòtica industrial. Sota el lema “Era 4.0”, l’esdeveniment donarà a conèixer algunes de les últimes tendències i novetats del sector, amb demostracions i presentacions en directe de nous productes i serveis.
AYRI11, que fins ara s’havia celebrat al Tecnocampus de Mataró, també acollirà mini cursos pràctics que s’impartiran de manera simultània durant els dies 16 i 17 d’octubre. Seran sessions de format curt, 45 minuts, amb grups reduïts, de 15 persones com a màxim, que facilitaran així la proximitat entre les empreses expositores i el públic. El congrés no només pretén fomentar vincles professionals entre empreses, sinó que aquestes també es relacionin amb joves talents entrant en contacte amb el món universitari i la formació superior.
El director d’ IN(3D)USTRY, Miquel Serrano, ha mostrat la seva “satisfacció” per aquest acord “en tractar-se d’un projecte de futur, així com un pas molt important per a la consolidació d’IN(3D)USTRY com a esdeveniment de referència de la fabricació additiva i avançada en ampliar el seu focus d’interès a altres àmbits i sectors íntimament relacionats”.
Per la seva banda, el fundador d’AYRI11, Javier García, assegura que “després de quatre exitoses edicions, l’esdeveniment havia crescut considerablement i necessitava un marc a la seva altura i IN(3D)USTRY és l’idoni”. García ha afegit que “AYRI11 és un nou format que combina la informació i la formació (in-formació) a l’usuari, amb mini cursos pràctics i ponències que exposen solucions a les aplicacions de l’automatització i la robòtica industrial a l’era 4.0”
Més enllà del 3D
Conjuntament a aquesta iniciativa, la tercera edició d’ IN(3D)USTRY ampliarà la seva oferta amb l’entrada de sectors de robòtica, motlles i matrius, nous materials i transformadors del plàstic, totes elles companyies usuàries potencials de la impressió 3D. L’esdeveniment tornarà a estructurar-se entorn a una arena on les empreses compartiran les seves experiències relacionades amb la digitalització dels seus processos productius creant sinèrgies entre elles.
IN (3D) ustry forma part de la Barcelona Industry Week, marca que engloba també els salons IOT Solutions World Congress (IOTSWC), esdeveniment dedicat a l’Internet industrial, i HEALTHIO, especialitzat en tecnologies per a la salut i assistència sanitària. Els tres esdeveniments, que comparteixen sinergies i proporcionen una plataforma comercial i de coneixement a diversos sectors industrials, tindran lloc del 16 al 18 d’octubre a Fira de Barcelona.
Barcelona, 5 juny de 2018