IBTM World, el saló líder mundial en turisme de negocis, celebra el seu 30è aniversari a Fira de Barcelona

Del 28 al 30 de novembre arriba a la seva cita anual IBTM World, el saló més important del món de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius. El certamen, que tindrà lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, celebra aquest any el seu 30è aniversari amb un programa congressual de primer nivell i amb l’oferta de més de 3.000 empreses expositores de 150 països. 
IBTM World és el principal aparador mundial de turisme de negocis i esdeveniments: atrau la visita de més de 15.000 professionals d’arreu del món, organitza més de 70.000 reunions i compta amb un programa de compradors convidats internacionals que engloba les empreses i operadors líders del sector, destacant especialment aquest any l’augment de compradors procedents de l’Amèrica del Nord.
Durant tres dies, el saló presentarà les últimes novetats en destinacions, productes i serveis especialitzats en l’organització d’esdeveniments i viatges professionals amb la participació de destinacions, agències de viatges, centres de congressos, empreses de serveis tecnològics i proveïdors del turisme MICE.
Amb motiu del seu 30è aniversari, IBTM World ha preparat un programa formatiu de primer nivell amb conferències, tallers i seminaris en què s’analitzaran les tendències del sector i les novetats en innovació tecnològica, seguretat, sostenibilitat, compromís amb el client i contractació de personal.
Barcelona, destinació preferent
IBTM World té lloc a Fira de Barcelona des de 2004 i des de llavors ha experimentat un creixement del 50% en empreses participants i espai expositiu.
El certamen té com a seu Barcelona, una de les ciutats preferides al món per als organitzadors internacionals d’esdeveniments. D’acord amb el rànquing anual de l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA), Barcelona ocupa la tercera posició en nombre de congressos celebrats el 2016 (181 en total), només per darrere de París i Viena.
En l’àmbit mundial, Espanya ocupa el cinquè lloc com a país amb més congressos celebrats el 2016 (533 en total), superat per Estats Units, Alemanya, Regne Unit i França.
Barcelona, 27 de novembre de 2017