Fira València i Fira de Barcelona s’alien en la promoció de les seves fires del plàstic i el 3D

Fira València i Fira de Barcelona col·laboraran en les seves fires del plàstic i del 3D. En base a aquest acord, els salons de Fira de Barcelona, Equiplast, la Trobada Internacional del Plàstic i el Cautxú, i In(3D)ustry From Needs to Solutions, i el saló Made From Plastic de Fira València duran a terme accions de promoció i divulgació conjunta amb l’objectiu d’incrementar el flux de visitants i expositors entre els tres esdeveniments.

En aquest sentit, Made From Plastic, que tindrà lloc de 26 al 28 de febrer de 2019 a València, comptarà amb un espai específic, el Corner In3Dustry by Fira; un àrea de 100 metres quadrats en què se presentarà una mostra de l’oferta que exhibiran In3Dustry i Equiplast de Fira de Barcelona a les seves edicions de 2019 i 2020.
A més d’accions de difusió conjunta, els expositors dels dos salons de Fira de Barcelona tindran facilitats per participar a Made From Plastic i de forma recíproca els qui assisteixen al certamen de Fira València.
El director general de Fira València, Enrique Soto, considera que l’acord suposa una gran oportunitat per als tres esdeveniments firals. “Quan els expositors d’aquests certàmens comparteixen una part substancial dels seus canals de distribució, és important arribar a acords como aquests que, finalment, milloren la qualitat del nostre negoci”, ha assegurat.
Per la seva banda, el director de Negocio Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha afirmat que aquest acord “suposa un pas important en la creació de sinergies entre aquests tres esdeveniments vinculats amb els sectors del plàstic i de la fabricació additiva”.
En la seva passada edició d’octubre de 2018, In3Dustry va aplegar prop de 5.000 visitants, 90 empreses expositores i 215 ponents que van participar en més de 240 xerrades i activitats. En la seva última edició, celebrada l’any 2017, Equiplast va comptar amb 226 expositors directes, que van presentar un total de 356 productes i 136 novetats. Per la seva banda, l’última edició de Made From Plastic va aplegar un centenar d’expositors en la seva última edició de 2017.
La pròxima edició d’In3Dustry tindrà lloc a l’octubre de 2019 mentre que Equiplast se celebrarà al juny de 2020. Made From Plastic celebra la seva pròxima edició del 26 al 28 de febrer de 2019.
Barcelona, 27 de novembre de 2018