Fira de Barcelona, premi AMETIC a l’impuls de les TIC

Fira de Barcelona ha rebut el premi a l’impuls de les TIC a l’empresa espanyola que concedeix la patronal de la indústria de les comunicacions, AMETIC, pel seu suport a aquest sector, trajectòria i lideratge internacional com a organitzador d’esdeveniments. El director general de Fira, Constantí Serrallonga, va recollir ahir a la nit el premi en el marc del 32a Trobada de l’Economia Digital i les Telecomunicacions d’AMETIC celebrat a Santander.
En l’acte de lliurament, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, va manifestar que “és un orgull rebre aquest premi que compartim amb tot l’equip de Fira, així com amb totes les empreses i sectors que confien en nosaltres. Les fires no les podem fer sols, sinó amb els sectors que realment generen un valor afegit al nostre expositor”.
Per la seva banda, el president d’AMETIC, Pedro Mier, va manifestar la seva satisfacció per lliurar aquest premi a una institució com Fira de Barcelona, de la qual va destacar el seu treball a favor d’impulsar les TIC a l’empresa espanyola. “No només per la seva brillant trajectòria, sinó per ser una de les entitats més importants del món en l’organització de fires i congressos, i pel seu paper especial en el suport al sector”, va explicar.
L’acte de lliurament, presidit per la secretària d’Estat d’Universitats, Recerca i Innovació, Ángeles Heras, es va emmarcar dins de la 32a edició de la Trobada de l’Economia Digital i les Telecomunicacions, organitzat per AMETIC a Santander. Durant la primera jornada es va abordar el creixement intel·ligent, l’impacte de la tecnologia en l’economia circular, la intel·ligència artificial, les xarxes elèctriques intel·ligents i l’impacte del 5G en la indústria.

Barcelona, setembre de 2018