Fira de Barcelona organitzarà el primer congrés mundial que connectarà l’IoT i la indústria

IoT Solutions World Congress Barcelona atraurà a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l’Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l’economia mundial en els propers anys. Fira de Barcelona, juntament amb l’Industrial Internet Consortium, l’associació internacional més important del sector, organitzen el primer esdeveniment mundial que es focalitza en el IoT com a solució per a les empreses, el negoci i el mercat global.

Experts internacionals i multinacionals tecnològiques portaran al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, del 16 al 18 de setembre, les últimes innovacions i solucions que ofereix l’Internet of Things, una tecnologia que permet la interconnexió digital entre internet i objectes comuns o màquines industrials, per a què les empreses puguin transformar el seu negoci de futur.
Com assegura Richard Soley, director de l’Industrial Internet Consortium “l’Internet of Things és un fenomen tecnològic que va a canviar la vida quotidiana de les persones però també la forma de produir o de fer negocis. Les empreses d’avui hauran de sumar-se a aquesta tecnologia per obrir les portes del demà”.

Així, el congrés va dirigit a tot el sector tecnològic creixent en aquesta àrea, però també a la indústria a la qual ofereix solucions com la manufacturera, la hostelera, el sector energètic, el del transport i la logística, la construcció, les infraestructures, l’agricultura i la salut. El director de IoT Solutions World Congress, Roger Bou subratlla que “aquest nou esdeveniment vol ser un pont que connecti la tecnologia i la indústria en tots els seus sectors, amb aplicacions reals i pràctiques perquè les empreses que acudeixin puguin ser les primeres a impactar al mercat del futur”.

Per tal de facilitar aquesta connexió entre tecnologia i indústria IoT Solutions World Congress, comptarà amb un àrea congressual amb els més destacats experts en el sector, en el qual es debatrà sobre les possibilitats d’aquesta tecnologia i el seu paper com a transformador de l’economia del futur. Igualment, oferirà formació tècnica i sobre la seguretat a la xarxa, així com zones i activitats de networking i fins i tot de recruiting. Comptarà també amb un àrea expositiva on les empreses tecnològiques mostraran les seves últimes innovacions en aquest camp amb prototips, gadgets, projectes i aplicacions reals que ja estan ajudant al creixement de les empreses.

Fira de Barcelona durà a terme l’esdeveniment al costat de l’Industrial Internet Consortium, consorci internacional fundat per IBM, General Electric, Cisco, AT&T i Intel, per a unir organitzacions i tecnologia amb l’objectiu d’accelerar el creixement de la indústria vinculada a internet

Barcelona, 26 de febrer de 2015