Fira de Barcelona adjudica a Areas i Eurest l’explotació de 31 locals de restauració

Fira de Barcelona ha adjudicat a Areas i Eurest l’explotació de 31 locals de restauració durant els propers tres anys. D’aquesta manera, les dues empreses gestionaran més de la meitat de l’oferta de cafeteries, bars i restaurants que la institució firal té distribuïda entre els seus recintes de Montjuïc i Gran Via.
Dels 57 locals que en total disposa Fira de Barcelona, el grup Areas, que ja explotava alguns d’aquests locals, es farà càrrec de 16 (10 situats al recinte de Montjuïc i 6 a Gran Via), a més del servei de càtering del Palau de Congressos de Barcelona (Montjuïc), cogestionat amb GastroFira, departament de restauració i càtering de la institució firal. Per la seva banda, l’empresa Eurest s’ha adjudicat la gestió i explotació de 15 punts de restauració ubicats al recinte de Gran Via.
La resta de locals que completen l’oferta gastronòmica de Fira de Barcelona estan gestionats directament per GastroFira, entre els quals hi ha el restaurant Nuclo del recinte de Gran Via -inclòs a la Guia Repsol, i altres operadors homologats.
El director d’Operacions de GastroFira, Eduard Àvila, ha destacat que la nova adjudicació de la gestió i explotació d’aquests punts de restauració a les empreses Areas i Eurest respon a “la voluntat d’oferir als organitzadors, expositors i visitants que assisteixen als esdeveniments al llarg de l’any una oferta encara més àmplia i diversificada, amb presència de diferents marques i nous conceptes gastronòmics”.
Aquesta adjudicació té una durada de tres anys, prorrogable fins a cinc.
Barcelona, 9 de març de 2018