Fira de Barcelona acollirà la fira líder mundial del sector farmacèutic, CPhI Worldwide, l’any 2016

La propera edició de CPhI Worldwide, la fira més important del món de la indústria farmacèutica, tindrà lloc a Fira de Barcelona, del 4 al 6 d’octubre de 2016. De caràcter anual congregarà uns 2.500 expositors i més de 36.000 visitants de 150 països, ocupant la pràctica totalitat del recinte de Gran Via. D’aquesta manera, la institució firal reforça la seva estratègia d’atraure grans esdeveniments internacionals.
CPhl Worldwide, que presentarà les últimes novetats en ingredients, productes químics, equips, maquinària, tecnologia i solucions per a la manipulació i embalatge de medicaments, reunirà els laboratoris i empreses líders del sector.
La fira ha escollit Barcelona per ser seu de la seva convocatòria mundial l’any 2016, després d’haver celebrat durant l’última dècada quatre edicions a Madrid. L’esdeveniment, organitzat per UBM EMEA, s’ha convertit en la trobada de referència per a la indústria farmacèutica i química a nivell mundial i es replica amb edicions anuals dirigides a mercats específics a Corea, la Xina, l’Índia, el Japó, el sud-est asiàtic, Istanbul, Rússia i els Estats Units.
El director de Negoci Extern de Fira de Barcelona, Pere Camprubí, destaca que “l’arribada d’un esdeveniment d’aquestes dimensions i projecció és de gran importància tant per a la ciutat i el seu entorn, com per a la institució que reforça així la seva estratègia, impulsada fa uns anys, d’atraure esdeveniments de primer nivell”.
La celebració de CPhI Worldwide a Fira se suma al recent anunci de la ITMA, la fira de maquinària tèxtil més important del món, que tornarà de nou el 2019 -després de la seva edició de 2011- reunint 100.000 visitants de 150 països. També s’uneix a altres grans esdeveniments mèdics i tecnològics que tenen lloc en els recintes de Montjuïc i Gran Via com el Mobile World Congress, la trobada mundial de les comunicacions mòbils.
Barcelona, 23 d’octubre de 2015