Fira de Barcelona acollirà Cosmobeauty, el nou gran saló de la bellesa a Espanya

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acollirà l’any 2017 Cosmobeauty, el nou saló fruit de la unió dels dos esdeveniments més importants del món de la bellesa a Espanya, Cosmobelleza i STS Beauty Barcelona. L’objectiu és que Cosmobeauty es consolidi com la fira de referència nacional i internacional en aquest àmbit per donar resposta a les necessitats i demandes del sector. 
Aquesta fusió estratègica, l’acord del qual ja s’ha signat pel president de Cosmobelleza, Carlos Rodríguez i el president de STS Beauty Barcelona, Santi Torras, permetrà concentrar en un únic esdeveniment les novetats i tendències del món de la bellesa a Espanya, que inclou els segments de la estètica, medicina estètica, healthy, perruqueria, ungles i maquillatge.
La suma de tots dos salons és el primer pas per consolidar Cosmobeauty, de caràcter professional, en la fira de referència del sector a nivell nacional i internacional. Celebrarà la seva primera edició el 2017 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.
Barcelona, març de 2016