Fira de Barcelona acollirà a partir de 2021 el Seafood Expo Global/Seafood Processing Global

Barcelona acollirà a partir de 2021 el saló Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, el principal esdeveniment mundial sobre productes de la mar, que fins ara se celebra a Brussel·les. Diversified Communications, organitzador del certamen, ha pres la decisió de traslladar-lo al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona per consolidar l’evolució del saló en una ciutat i un emplaçament firal que possibiliti el seu creixement a llarg termini. En la seva última edició va acollir 29.288 assistents i 2.020 empreses expositores.

Després de 28 anys a Brussel·les (Bèlgica), inclosa l’edició que tindrà lloc a l’abril de 2020, el certamen celebrarà la seva 29a edició, del 27 al 29 d’abril de 2021, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Els organitzadors han explicat que la decisió de traslladar-se és el resultat d’un exhaustiu estudi de mercat basat en les opinions d’expositors i assistents i l’anàlisi de les principals destinacions d’Europa.

Per l’organitzador, amb seu a Portland (EUA), la posició de Barcelona com a destinació internacional, el fet de ser un dels principals hubs de productes del mar a Europa, la seva sòlida oferta hotelera, així com el modern recinte firal han estat entre els principals factors d’una decisió que té com a objectiu proporcionar als participants un major valor per la seva inversió i oferir oportunitats de creixement a llarg termini.

La ubicació del nostre esdeveniment contribueix a l’experiència global dels nostres clients” ha afirmat Mary Larkin, president de Diversified Communications USA. “La ciutat de Brussel·les i Brussels Expo han estat socis ideals per al llançament i desenvolupament del saló i estem agraïts pel suport i els serveis prestats al llarg d’aquests anys. El trasllat de l’esdeveniment a una ciutat i un recinte més gran, que ofereixi oportunitats de creixement a llarg termini, és una evolució necessària. Millorarà l’experiència del visitant i el negoci dut a terme entre venedors i compradors“, ha afegit Larkin.

Per la seva banda, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha subratllat que “estem molt satisfets d’acollir el major esdeveniment mundial sobre productes de la mar, que reforça el posicionament de Barcelona i Fira com a destinació d’esdeveniments internacionals de referència que generen un gran impacte econòmic i social“. En aquest sentit, ha afegit que l’arribada d’aquest nou saló s’emmarca dins de l’estratègia de la institució de captar importants certàmens mundials. Així mateix, ha posat en valor “les prestacions tècniques i logístiques que ofereix el recinte de Gran Via unit a l’experiència de Fira en la celebració de grans esdeveniments”.

Sobre Seafood Expo Global i Seafood Processing Global
Organitzats per Diversified Communications, Seafood Expo Global i Seafood Processing Global formen el major esdeveniment mundial sobre productes del mar. El saló rep cada any milers de compradors i proveïdors de tot el món que durant tres dies es reuneixen per establir contactes i fer negocis. Aquesta fira atrau importadors, exportadors, majoristes, restaurants, supermercats, hotels i altres empreses minoristes i de serveis d’aliments, així com a expositors que ofereixen els productes de la mar, equips de processament i empaquetats. SeafoodSource.com és el mitjà oficial de l’esdeveniment. El saló està organitzat per Diversified Communications, el líder internacional en mitjans de comunicació i esdeveniments sobre la indústria de productes del mar.

Barcelona, 17 de setembre de 2019