Equiplast té ja contractat el 90% del seu espai expositiu a falta de cinc mesos per celebrar-se

Equiplast, la Trobada internacional del Plàstic i el Cautxú, ja té contractat el 90% del seu espai expositiu, per la qual cosa es preveu que aquesta serà una de les millors convocatòries dels darrers anys. Ara mateix, quan falten cinc mesos per a la seva celebració, 140 empreses en representació de més de 300 marques han confirmat la seva participació com a expositors directes del saló que, organitzat per Fira de Barcelona, tindrà lloc del 30 de maig al 2 de juny al recinte de Gran Via.

Així, companyies com AGI, Alimatic, Arburg, BMB, Centrotécnica, Coscollola, Douma, Ferromatik, Haitian. Luiso, Mateu Solé, Mircan, MKP, Negri Bossi, Lapeyra y Taltavull, Protecnic, Roarsa, Roegele, SeproRobotica o Wittmann, entre d’altres, donaran a conèixer els seus productes, novetats i solucions perquè el sector plàstic pugui afrontar amb garanties el repte que suposen les obligacions legals de les noves normatives de residus i d’envasos que han entrat en vigor recentment.

En aquest sentit, Equiplast 2023 suposarà una edició molt important per al futur d’un sector que haurà de fer front a les noves restriccions i limitacions de l’ús dels plàstics, així com el foment del reciclatge recollides en la Llei de Residus i Sòls Contaminats que, entre d’altres qüestions, grava amb un impost els envasos plàstics d’un sol ús a partir d’aquest mes de gener.

Com a gran novetat, el saló comptarà amb el programa ‘Best in Class’, iniciativa amb la qual es reconeixerà la millor innovació desenvolupada en l’àmbit de l’economia circular, la digitalització i la transferència de la tecnologia per una empresa del sector i que ha estat aplicada per una companyia client.  A més, en la seva aposta pel foment de la sostenibilitat, Equiplast exhibirà diversos productes elaborats amb material reciclat, a l’exposició Rethinking Plastics.

Per primer cop, l’esdeveniment se celebrarà a finals de maig i principis de juny, atenent les demandes dels principals agents sectorials que consideren que es tracta d’un mes més idoni per a la seva política comercial i de comunicació i màrqueting.

Amb el lema ‘Connecting industry, society & sustainability’, Equiplast 2023, que donarà a conèixer l’aposta del sector dels plàstics per minimitzar l’impacte mediambiental de la seva activitat industrial, s’articularà al voltant de l’economia circular, la transferència de la tecnologia i la digitalització com a grans eixos temàtics.

Barcelona, gener de 2023

Edu Pérez Moya
93 233 21 66
eperezm@firabarcelona.com