Els vehicles 4×4 del Caravaning guanyen  presencia aquesta edició

Camions amb tracció a les quatre rodes i habitacle integrat, furgons aptes per a qualsevol tipus de terreny, tendes de sostre capaces de resistir vents huracanats o remolcs off road. Els vehicles més aventurers arriben al Saló Internacional del Caravaning per segon any consecutiu mostrant les millors opcions per als viatgers més intrèpids. Aquest any també repeteix la zona Glamping amb propostes de tendes de campanya d’alt standing.

La 34a edició del Saló Internacional del Caravaning, que organitza Fira de Barcelona del 12 al 20 d’octubre als pavellons 3 i 4 del recinte de Gran Via, tornarà a posar el focus en una de les tendències del moment del sector del caravàning: els vehicles amb tracció a les quatre rodes destinats als esperits més aventurers.

La mostra que creix fins els 1.700m² estarà ubicada en una àrea tematitzada que recrearà un escenari exòtic amb palmeres, sorra i roques on s’hi exhibiran una vintena de vehicles adaptats aptes circular fora dels camins convencionals, així com també per empreses que fabriquen o distribueixen accessoris i complements. A més a més, s’oferirà la possibilitat d’intercanviar experiències amb algunes de les persones propietàries dels vehicles que estaran presents a l’espai Barcelona Overland durant els dies del saló.

Pel que fa als vehicles en exhibició, destaca la nova gamma E6 d’Iveco Daily 4×4 que crida l’atenció per la seva major amplitud i que compta amb una capacitat de càrrega de fins a 5.000kg, així com el retorn de la versió furgó. Luxer Camper Car mostrarà un camió Mercedes Unimog, amb un pes de més de 10 tones, tot just acabat d’arribar d’una llarga travessia per Sud-Amèrica. De la seva banda, Bivac Camper o FrugoKaravaning donaran a conèixer tot terrenys completament camperitzats, com ara el Land Rover Defender o el Toyota Land Cruiser, així com furgonetes amb tracció integral com la Mercedes Sprinter.

L’apartat d’accessoris comptarà amb exemples de tendes de sostre James Baroud que portarà Dream Fontanilles capaces de resistir vents de fins a 120km/h i 100% impermeables o mobiliari modular de la firma txeca Egoe amb espai per a cuina, pica, nevera i emmagatzematge en un únic bloc instal·lable en qualsevol cotxe en tan sols 5 minuts.

Tendes premium

Una altre dels sectors que també repeteix per segon any al saló és el glamping, les tendes de campanya que combinen l’esperit aventurer de l’acampada amb la comoditat dels hotels de luxe. Enguany l’espai estarà representat per una gran yurta, l’habitatge de les societats nòmades de Mongolia. Al seu voltant, estaran exposats una quinzena d’empreses i entitats vinculats al món del càmping que ofereixen propostes de glamping, entre elles l’Associació de Càmpings de Muntanya del Pirineu Català, l’Associació d’Empreses de Càmpings de Barcelona, Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana o la Federació Espanyola d’Empresaris de Càmpings i Parcs de Vacances.

Barcelona, 4 d’octubre de 2019

Albert Sas

932332378

asas@firabarcelona.com