Els recintes de Montjuïc i Gran Via ballen a ritme del Sónar

Fira de Barcelona es converteix de nou en l’escenari del Sónar, un dels majors festivals de música electrònica i art multimèdia del món. En aquesta edició, que té lloc del 12 al 14 de juny, concentra la seva programació de dia al recinte de Montjuïc i la de nit a Gran Via.

Aquest any són novetat les actuacions de Massive Attack, que estrenarà el seu nou show, Plastikman, amb repertori inèdit, i els llegendaris Chic, una de les grans bandes de la tradició disc. També destaquen les sessions de música de ball de la mà d’artistes com Four Tet, James Holden, Jon Hopkins, Oneohtrix Point Never, Bonobo, entre molts d’altres, i els concerts de diversos artistes nòrdics com Neneh Cherry i Lykke Li.

En aquesta convocatòria, els joves talents de l’electrònica tenen especial protagonisme, així com el nou espai “Despacio powered by McIntosh”, on els dj James Murphy i 2manydjs punxaran vinils durant sis hores. A més dels concerts, l’oferta artística del Sónar inclou projeccions de pel¿lícules i exhibicions d’obres d’art multimèdia i de tecnologies experimentals.

El festival, que l’any passat va complir 20 anys, va rebre més de 121.000 persones, la meitat d’elles procedents de l’estranger.

Barcelona, juny de 2014