Els nous usos de les terrasses després de la Covid-19 es debaten en el cicle de webinars de BBConstrumat

Com ha canviat l’ús de les terrasses amb la pandèmia? Quines possibilitats hi ha d’aprofitar un terrat per a usos recreacionals sense danyar la impermeabilització? ¿Les cobertes verdes o ecològiques se situen només en terrats o poden aprofitar-se també altres espais no horitzontals? Les respostes a aquestes i altres preguntes es donaran en el webinar ‘Impermeabilització i transformació d’espais mitjançant cobertes ecològiques’ que organitza la Federació de Gremis de la Construcció en col·laboració amb BBConstrumat i la participació de l’Associació Nacional d’Especialistes en Impermeabilització (ANEDI) que tindrà lloc el 18 de juny a les 11h.

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a milions de persones de tot el món a estar recloses en els seus domicilis durant setmanes o fins i tot mesos. El confinament forçós ha canviat per complet la percepció que teníem dels nostres habitatges, fins al punt de qüestionar la nostra qualitat de vida lligat a les característiques del nostre domicili. Ara volem cases més amables, aptes per al teletreball, més lluminoses, amb un major contacte amb el seu entorn o que comptin amb més espai exterior. En aquest context, especialment en un entorn urbà, cobren més importància que mai els terrats, terrasses o cobertes com a nous espais reconquerits que amplien de forma rellevant les reduïdes dimensions interiors dels pisos.

Amb l’objectiu de posar el focus en les grans possibilitats de l’espai exterior en l’era post-Covid i en com ha repercutit en l’actitud del propietari a l’hora de prendre decisions, al mateix temps que es donen resposta a qüestions com les noves modalitats de cobertes verdes o en quina mesura poden afectar a l’estructura de l’edifici i als materials de construcció, el proper dia 18 de juny, a les 11h, la Federación de Gremios de la Construcción, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat, el saló de construcció de Fira de Barcelona, ​​organitza el webinar ‘Impermeabilització i Transformació d’Espais Mitjançant Cobertes Ecològiques’.

Una xerrada en format de taula rodona digital, que comptarà amb la participació d’experts de l’Associación Nacional de Especialistas en Impermeabilizaciones, com Víctor Barrio, gerent de Aimad; Jorge Bermejo, CEO de Norteña; Carlos Ruiz, gerent de Soanca; o Pedro Gamero, director general d’Oregmag; juntament amb la directora de BBConstrumat, Ione Ruete.

Els interessats a assistir a la xerrada poden inscriure de manera gratuïta en el següent enllaç:

https://www.anedi.org/calendario/webinar-anedi-y-bbconstrumat-impermeabilizacion-y-transformacion-de-espacios-mediante-cubiertas-ecologicas

Aquesta sessió forma part d’un cicle de quatre webinars que organitza Federación de Gremios de la Construcción en col·laboració amb BBConstrumat que abordarà algunes de les principals tendències de el sector de la construcció i que es realitzaran els propers mesos fins a la celebració del saló (29 de novembre – 2 de desembre). Entre les temàtiques que s’abordaran hi ha la integració de BIM en les estructures d’edificació; la transformació d’espais mitjançant demolició i descontaminació; o la prolongació de la vida útil d’edificis mitjançant la reparació i reforç de les seves estructures.

2021, un esdeveniment únic
Aquest any Barcelona Building Construmat se celebrarà de forma simultània amb Piscina & Wellness Barcelona de el 29 de novembre a el 2 de desembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Una doble convocatòria, en format híbrid (presencial i virtual) que posarà l’accent en la innovació i la sostenibilitat com a elements fonamentals per a la recuperació dels sectors de la construcció i la piscina.

Barcelona 15 de juny de 2021

Albert Sas Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com