Els Hostelco Awards reconeixen la innovació i l’excel·lència al canal Horeca

Hostelco, el Saló Internacional de l’Equipament per a Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats, convoca la 7a edició dels Hostelco Awards amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència i la innovació en deu categories relacionades amb diferents projectes o productes del canal Horeca. El “Millor Concepte de Restauració”, “Millor Projecte de Cuina” o “Millor Producte o Solució Sostenible” seran alguns dels guardons concedits pel jurat integrat per experts i professionals del sector

Amb l’objectiu de celebrar els èxits i els avenços més significatius d’aquesta indústria, Hostelco torna a convocar els seus propis premis que, al llarg de sis edicions, han adquirit una gran rellevància i el ple reconeixement de la indústria. El seu èxit es deu a l’alt nivell de participació en cadascuna de les convocatòries, la qualitat de les novetats presentades, així com a un jurat de primer ordre, integrat per reconeguts professionals dels diversos àmbits de l’hostaleria, com ara economistes, empresaris, gestors, consultors o xefs, que garanteixen una avaluació integral, objectiva i experta dels nominats.

Així, els Hostelco Awards es lliuraran en el marc del saló el proper 20 de març de 2024, en un acte que reunirà els participants i operadors del sector. Els 10 guardons es distribueixen en quatre categories: Horeca; Producte Solució; Distribuïdor, i Professional.

La categoria “Producte Solució”, que s’estrena aquest any, està enfocada a reconèixer procediments que aborden amb un enfocament creatiu, innovador i sostenible els diferents reptes del sector Horeca, centrant-se sobretot en la gestió dels recursos humans i la retenció del talent, l’administració del negoci per optimitzar qualitat i resultats, la introducció de criteris de sostenibilitat en tots els processos, o les diverses formes de millorar l’experiència del client.

Entre els participants, es premiaran en aquesta categoria el “Millor Producte o Solució en Recursos Humans”; “Millor Producte o Solució per a la Gestió del Negoci”; “Millor Producte o Solució Sostenible”; i “Millor Producte o Solució per a l’Experiència del Client”. Podran optar als premis en aquesta categoria només les empreses que exposen a Hostelco.

A la categoria “HORECA” es valoraran les candidatures als guardons de “Millor Concepte de Food & Beverage Hoteler”, “Millor Concepte de Restauració”, “Millor Projecte d’Interiorisme” i “Millor Concepte de Restauració Col·lectiva”, tots àmbits clau que representen l’essència del canal Horeca. D’altra banda, es reconeixerà amb el premi a la “Millor Trajectòria Professional” l’expert que ostenti un llarg itinerari laboral orientat a impulsar el sector Horeca en almenys una de les seves múltiples vessants.

Finalment, els distribuïdors d’equips, béns i productes de maquinària i accessoris tindran per primera vegada la seva pròpia categoria, anomenada “Distribuïdor”, en què podran optar al premi “Millor Projecte de Cuina”. Dirigit exclusivament a aquest col·lectiu, el guardó està enfocat a reconèixer el paper clau d’aquests professionals a la cadena de subministrament i la seva capacitat per contribuir a la innovació i la qualitat al canal Horeca.

S’acceptaran les candidatures nacionals i internacionals que presentin propostes innovadores i sostenibles realitzades entre el 2022 i el 2024. Les companyies i els professionals que vulguin participar-hi podran enviar la seva sol·licitud fins al 16 de gener del 2024, a través del web www.hostelco.com.

 Hostelco i Restaurama, la resposta global per al canal Horeca
Alimentaria & Hostelco
, organitzats per Fira de Barcelona, se celebraran conjuntament del 18 al 21 de març de 2024, al recinte de Gran Via. Com a principal plataforma del sector, impulsora de negocis, internacionalització i networking preveu reunir més de 3.000 empreses expositores, i rebre més de 100.000 visitants.

En la propera edició, per primera vegada, els 600 expositors previstos de Hostelco, Restaurama i Coffee, Bakery & Pastry -el sector transversal dirigit tant al canal Horeca com al retail- ocuparan els pavellons 4, 6 i 7 del recinte de Gran Via de forma totalment conjunta, creant un escenari estratègic amb el focus en el canal Horeca. L’objectiu és multiplicar sinergies i augmentar de forma exponencial les oportunitats de negoci i networking en un dels àmbits de més rellevància de l’economia espanyola, com és l’hostaleria.

 

Barcelona, 17 d’octubre de 2023

 

Mª Gloria Dilluvio
93 233 21 72 – 609 73 47 70
gdilluvio@firabarcelona.com