El sector immobiliari es reuneix a Barcelona Meeting Point

Del 29 d’octubre al 2 de novembre se celebra al recinte de Montjuïc una nova edició de Barcelona Meeting Point, una de les majors trobades del sector immobiliari. Aquest any reforça la presència de compradors dels principals mercats internacionals.

Les persones interessades a adquirir un habitatge poden trobar una àmplia oferta immobiliària i beneficiar-se d’importants promocions i condicions especials de finançament.

En aquesta convocatòria, el saló crea el nou clúster “Shop in Barcelona. Real Estate” per promoure els contactes d’immobiliàries espanyoles amb compradors dels mercats més tradicionals com França, Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Països Escandinaus, Alemanya o Suïssa. Segons el Col•legi de Registradors de la Propietat, l’adquisició d’habitatges per part d’estrangers a Espanya va créixer un 36,6% el 2013.

S’organitza novament una trobada per promoure les vendes residencials a inversors russos, xinesos i europeus, així com el Barcelona Funds Meeting amb la presència dels principals fons d’inversió internacionals.

El certamen, organitzat pel Consorci de la Zona Franca, compta amb una nova edició del seu tradicional Symposium Internacional dedicat enguany a analitzar els fons sobirans, principalment d’Àsia i del Golf Pèrsic, entre d’altres temes.

Barcelona, octubre de 2014