El Saló Nàutic de Barcelona prepara una nova edició amb la millor oferta nàutica del país

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que tindrà lloc de l’11 al 15 d’octubre al Port Vell, reunirà l’oferta més gran de la nàutica esportiva i d’esbarjo del país. Es preveu la presència de més de 260 expositors, més embarcacions a l’aigua, especialment de catamarans, i multitud de productes i serveis relacionats amb el món del mar. L’ampli programa d’activitats inclourà xerrades tècniques, presentacions, tallers i propostes lúdiques per a tots els públics. 
La 56ª edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, organitzat per Fira de Barcelona amb la col•laboració d’Anen (l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques), desplega veles i, a quatre mesos de la seva obertura, el ritme de comercialització d’espais avança a bon ritme. A hores d’ara ja s’ha venut més del 75% del la superfície expositiva, fet que suposa un creixement del 5% respecte la passada edició en aquesta etapa i ja es compta amb les principals empreses del sector.
El president del Saló Nàutic, Luís Conde, ha destacat que “una edició més el saló tornarà a reafirmar el seu posicionament com a certamen líder a Espanya i al sud d’Europa i demostrarà el seu potencial com a principal plataforma comercial i de trobada del sector”. De la seva banda, el director del Saló Nàutic, Jordi Freixas, valora “molt positivament que a aquestes alçades s’hagi traspassat la barrera del 70% d’espai reservat, fet que confirma la recuperació del sector després d’anys complicats”.
El saló ocuparà el Moll d’Espanya i el Moll de la Fusta del Port Vell, on s’ubicarà la mostra flotant, amb embarcacions a partir dels 8 metres d’eslora, així com també l’exposició de terra, amb les principals novetats, productes i serveis nàutics com ara motors, elements electrònics, pintures, veles, o remolcs, entre d’altres.
Activitats per a professionals i aficionats
Un any més, el saló tornarà a comptar amb diverses àrees temàtiques on es desenvoluparan multitud d’activitats, tant per a professionals com per al públic en general: l’Espai del Mar (conferències i jornades), la Marina Tradicional (tallers i exposició d’embarcacions clàssiques), el Fun Beach (esports nàutics), i els espais gastronòmics Nautic Food Plaza i OneOcean Club.
Barcelona, 7 de juny de 2017