El saló del motor més important de l’Orient Mitjà

Les principals marques de cotxes i motos presenten les seves últimes novetats en una nova edició del Qatar Motor Show, el saló més important del sector en aquesta regió. Se celebra del 28 de gener a l’1 de febrer al nou Centre d’Exposicions i Convencions de Doha.
Fira de Barcelona és novament coorganitzador del certamen juntament amb l’Autoritat de Turisme de Qatar i l’operador firal Elan Events, aportant la seva experiència en l’organització de grans esdeveniments internacionals com el Saló de l’Automòbil de Barcelona.
Del 23 al 27 de febrer, Fira també coorganitza amb els mateixos partners locals el Doha Jewellery and Watches Exhibition, que espera reunir més de 500 marques de joies, gemmes i rellotges i 30.000 visitants.
Així mateix, Fira de Barcelona participa, juntament amb Elan Events, en la gestió del nou Centre d’Exposicions i Convencions de Doha, on tindran lloc més de 30 fires, i està previst que coorganitzi enguany nous certàmens relacionats amb els sectors multimèdia, cosmètica, infància, articles de luxe.
Aquestes accions s’emmarquen dins de l’estratègia internacional impulsada fa uns anys per potenciar la presència de Fira en altres països amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a sortir a l’exterior. Aquest any la institució té previst organitzar també una nova edició d’Smart City Expo a Kyoto i per primera vegada a Puebla (Mèxic); i llançar tres salons monogràfics a l’Havana, així com altres projectes de consultoria a diversos països.
Barcelona, gener de 2016