El recinte de Montjuïc s’omple de bebès i mares

Els dies 10 i 11 de maig, les noves famílies tenen una cita ineludible a Bebés&Mamás, un dels salons més importants d’Espanya dedicats al món de la futura mare, el nadó i la infància. Després de l’èxit de l’edició anterior, se celebra per segon any consecutiu al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

El certamen presenta les últimes tendències en maternitat i puericultura amb la presència de les principals marques del sector. Es poden trobar des biberons, xumets i bolquers fins a tot tipus de productes necessaris per a la cura del nadó: alimentació, trones, banyeres i carrets, entre d’altres.

El saló acull nombroses activitats gratuïtes, entre les quals destaquen enguany la Barcelona Fashion Walking, una passarel¿la de moda infantil i puericultura, l’acció solidària de Pallassos sense Fronteres i les xerrades de mares bloggers.

També s’organitzen conferències i tallers de massatge infantil i hi ha diversos serveis com guarderia, pàrquing de cotxets, àrea de la cura del nadó o racó de lactància.

Bebés&Mamás, organitzat per Feria Bebé, es va traslladar al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona en l’edició de 2013, després de dotze anys a Cornellà de Llobregat.

Barcelona, abril de 2014