El MWC Barcelona 2019 posa el focus en la connectivitat intel·ligent

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acull, del 25 al 28 de febrer, una nova edició del MWC Barcelona, l’esdeveniment de la indústria de les comunicacions mòbils més important del món. Les novetats en connectivitat intel·ligent centren l’edició d’enguany.
El congrés, que reuneix 2.400 empreses i espera atraure la visita de 107.000 professionals de 200 països, presentarà les últimes innovacions i desenvolupaments en tecnologia mòbil, dispositius i serveis. En aquesta edició, posa el focus en la connectivitat intel·ligent, mostrant les novetats en 5G, l’Internet de les Coses (Iot), la intel·ligència artificial o el Big Data.
Un any més el MWC Barcelona comptarà amb l’espai Innovation City que inclou demostracions i experiències interactives sobre com aquestes tecnologies estan impactant en la societat. També organitza un programa congressual de primer nivell amb la presència de destacats ponents com el conseller delegat de Microsoft, Satya Nadella, o el fundador i conseller delegat de Niantic, empresa creadora de Pokémon Go, John Hanke.
El MWC Barcelona 2019, organitzat per la GSMA en col·laboració amb Fira de Barcelona, preveu tenir un impacte econòmic sobre la ciutat i el seu entorn de 473 milions d’euros.
Coincidint amb el congrés, tindrà lloc al recinte de Montjuïc una nova convocatòria de 4 Years From Now (4YFN), esdeveniment per a empreses tecnològiques emergents. Així mateix, se celebrarà Youth Mobile Festival (Yomo), que impulsen la GSMA i la Mobile World Capital Barcelona i que s’ubica a La Farga de l’Hospitalet amb la participació de 22.000 estudiants.
Barcelona, febrer 2019