El futur de la identitat digital en l’era post-Covid, a debat a Healthio TV

Com funciona l’anomenada auto-identitat sobirana o SSI self sovereign identity aplicada a el sector sanitari? Quines són les potencialitats d’aquest últim model d’identitat digital? Aquestes són algunes de les preguntes a les que donarà resposta Healthio TV, el cicle de webinars organitzat per Healthio, el saló sobre innovació tecnològica en el camp de la salut organitzat per Fira de Barcelona, el proper 8 de juny a les 11h.

Diversos països del món, especialment del continent asiàtic, han aplicat estratègies tecnològiques per controlar la propagació de la pandèmia provocada per la Covid-19. En la majoria dels casos es tracta d’accions vinculades al control de moviments i contactes per proximitat. Tot i l’èxit aconseguit, el seu ús ha generat controvèrsia pel que fa a la privacitat de les dades personals. En aquest sentit, sorgeix la tecnologia d’auto-identitat sobirana o SSI self sovereign identity que garanteix a qualsevol persona o organització mantenir un control complet sobre la seva identitat i una total independència dels intermediaris.

Amb l’objectiu d’abordar aquest debat i posar llum als dubtes sorgits i a les grans possibilitats que ofereix l’auto-identitat sobirana en l’àmbit sanitari i conèixer alguns casos d’èxit, neix Healthio TV. Un cicle de taules rodones en format digital que comptarà amb la participació d’experts i responsables d’empreses especialitzades en l’aplicació d’aquesta innovadora tecnologia.

La sessió del pròxim 8 de juny a les 11h comptarà amb la participació de Raul Ortega, responsable de l’àrea tecnològica d’ACES; Montse Guàrdia, mànager general de Alastria Blockchain Ecosystem; Quirze Salomó, president de Centre Blockchain de Catalunya; Santi Casas, CEO d’Validat ID i Miguel Calero, cofundador de Wealize, juntament amb el director científic i cofundador de Healthio, Jordi Serrano Pons.

Els interessats a seguir el debat poden inscriure’s de manera gratuïta al següent enllaç: https://app.livestorm.co/fira-barcelona/healthio-tv-el-futuro-de-la-identidad-digital

Healthio TV és una iniciativa de Healthio, el saló de Fira de Barcelona sobre innovació tecnològica aplicada a el sector de la salut, que enguany es farà en format de jornada tècnica durant la celebració d’Expoquimia, Eursurfas i Equiplast, previstos del 14 a l’17 de setembre al recinte de Gran Via, amb l’objectiu de promoure el contacte entre professionals i empreses de l’àmbit de la sanitari.

Barcelona 4 de juny de 2021

Albert Sas Gimeno

932332378

asas@firabarcelona.com